Back to Question Center
0

Quin és el número d'identificació del producte d'Amazon?

1 answers:

Com a venedor d'Amazon, heu de tenir en compte que cada producte d'Amazon té el seu número d'identificació. Els identificadors de productes es poden utilitzar per crear pàgines i llistats de productes nous. Moltes categories a Amazon tenen els seus UPC específics. L'únic productor legítim de les UPC d'Amazon que existeix a nivell mundial és GS1 (Global Standard 1) - شركات تنظيف خزانات المياه بالرياض. Aquesta empresa proporciona estàndards globals per a la codificació de la cadena de subministrament. Global Standard 1 emet tots els articles a Amazon amb el número de l'article de Global Trade.

Per seguir els requisits GS1, cal tenir en compte el tipus de productes que voleu vendre al detall, la qualitat de les dades del producte i els requisits específics per vendre en aquesta categoria de producte.

En aquest article, explicarem el paper de GTIN i UPC per a la promoció del vostre producte a la plataforma mundial de comerç d'Amazon.

No obstant això, abans de continuar, cal tenir en compte que Amazon començarà a creuar els codis UPC assignats a diversos ASIN en el seu mercat contra la base de dades GS1. Pot significar que qualsevol venedor sense codis UPC autèntics es pugui eliminar dels resultats de la cerca d'Amazon.

Codis de l'Amazones UPC: què són i per què els necessitem?

El codi UPC és un símbol de codi de barres assignat exclusivament a cada element de comerç. És àmpliament utilitzat als Estats Units, Regne Unit, Canadà, Austràlia, Nova Zelanda i altres països de parla anglesa. Consta de 12 dígits numèrics que mostren el prefix de l'empresa UPC, el document de referència i el dígit de control. Els primers dígits assignats per GS1 als propietaris de marques identificats de forma exclusiva han de marcar productes amb símbols UPC.

Els cinc dígits següents serveixen per mostrar la referència de l'element. El propietari de la marca l'assigna per fer referència a un element específic.

I el darrer dígit s'anomena dígit de verificació. Es tracta d'un dígit calculat basat en un càlcul de dígits de verificació MOD dels dígits anteriors.

Els codis UPC poden ser de dos tipus: UPC-A i UPC-E. La diferència és que el codi UPC-E és més curt i s'ha suprimit zero. Significa que no veuràs els 0 dins del codi de barres, només dins del GTIN corresponent.

Què és ASIN (Número d'identificació estàndard d'Amazon)?

Els números d'identificació estàndard d'Amazon s'utilitzen per identificar elements a Amazon. Consisteixen en els blocs únics de 10 lletres i números. El codi ASIN per a l'element requerit que podeu trobar a la pàgina d'informació de productes d'Amazon. Cal assenyalar que, per a llibres, Amazon utilitza el codi de barres ISBN. El número d'identificació estàndard és el mateix per als llibres que l'ISBN. Tanmateix, per a tots els altres ítems, es crea el nou número estàndard quan es penja l'ítem al catàleg d'Amazon.

El codi ASIN de l'article es col·loca a la pàgina de detalls del producte entre altres detalls del producte, com ara color, mida, etc. Aquest codi es pot utilitzar per cercar productes al catàleg d'Amazon. Si escriviu un codi ASIN o ISBN definit en el quadre de cerca d'Amazon, rebrà els resultats de la cerca requerits amb aquest codi (amb la condició que un producte apareix al catàleg).

December 6, 2017