Back to Question Center
0

Com començar a vendre a Amazon amb els articles més buscats?

1 answers:

Recollir els productes adequats per vendre-los amb èxit a Amazon entre els elements més buscats és un factor d'èxit empresarial molt important en aquest mercat ple de gent. En seriós, és una idea que l'elecció de producte precisa determina tot sobre l'èxit empresarial abans que la resta. Anem a fer-ho, no importa el que estigui perfectament optimitzant i gestionant les vostres fitxes de productes a Amazon - buy pr backlinks. Si vau escollir el producte incorrecte que no compleix els requisits principals d'un producte rendible, no seria possible que les vostres ofertes es trobin entre els articles més cercats d'Amazon venuts als milers de compradors cada dia. És per això que és important entendre, mai no dubti a invertir temps i esforç a la recerca del producte adequat que serà ben demandat i venut constantment. Llavors, què fa un producte rendible? A continuació, us mostraré una llista ràpida i bruta de suggeriments i recomanacions perquè trobeu un bon producte amb seguretat.

Preu final del producte (de mitjana)

En primer lloc, heu de donar per suposat: l'interval de preus de 10 a 50 dòlars és un lloc de preus dolça a Amazon que els elements més buscats solen fer-se càrrec d'allà. Per què? Com que diuen els venedors, és més probable que les persones prenguin ocasionals decisions de compra quan vegin etiquetes de preus mitjanes, especialment en aquest rang. Un altre motiu perquè segueixi el següent exemple és que aquests articles no massa cars són, probablement, els senzills, en realitat sense molt per a ells, oi? Després de tot, triar aquesta barrera de baix preu tindrà la decisió de començar a entrar al mercat.

Pes preferible

En un sentit més ampli, triar un pes correcte del producte és molt important per veure les vostres ofertes a Amazon entre els elements més buscats. Pel que fa a mi, crec que el millor pes preferible d'un producte d'enviament desplegable realment rendible ha de romandre en algun lloc d'entre 1,5 i 2,5 quilograms. Això, naturalment, determina una mida més vendible del paquet amb un cost de lliurament definitivament més econòmic.

Rànquings del producte dins de la categoria similar

El que passa és que, normalment, és una tasca poc manejable obtenir una estimació precisa del producte BSR (rang de best seller) ), és clar abans de començar a vendre'l. Però el que podeu fer al respecte és assegurar-vos que el producte nou tingui possibilitats raonables de vendre's bé. Per tant, us recomano tenir un doble control sobre els productes de categoria similar i les puntuacions de BSR. Pel que fa a mi, prendria un nombre de 5000 BSR com a llindar per comprovar els articles més cercats d'Amazon en la mateixa categoria principal, o també els productes similars. Només per aclarir les coses: és només la meva pròpia hipòtesi que he desenvolupat recentment a través de la meva pràctica de venda de comerç electrònic. De tota manera, com s'ha demostrat el temps, el suggeriment funciona.

December 6, 2017