Back to Question Center
0

Com trobar ràpidament els productes més buscats a Amazon?

1 answers:

No hi ha cap dubte que tots els venedors amb èxit haurien de mantenir-se al dia sobre les tendències actuals del mercat minorista i tenir plena consciència de la majoria dels productes de cerca a Amazon. Per què aquest coneixement és tan crucial per a tots els empresaris moderns en línia d'enviament de deixis? Simplement perquè no només les botigues web, sinó les botigues i mercats originals de maó i morter, estan destinades a donar a la gent exactament aquells productes que la gent busca. Això vol dir que oferir productes, principalment ben demandats i actualment de moda, és probablement l'única forma de convertir els possibles compradors potencials als compradors reals. Per tant, no és sorprenent que si esteu fent el millor per fer que les vostres fitxes d'articles estiguin confeccionades amb els productes més buscats a Amazon, tindreu aquesta idea evident de seguir avançant pel bon camí. Per a aquells que encara se senten incerts sobre les cordes correctes necessàries per trobar els millors vendes més venuts a Amazon o potencialment prometedores, ven ofertes que només guanyen popularitat per ara, aquí teniu una breu guia per ajudar-vos amb això a gust.

Localitzant els productes més buscats a Amazon per vendre en línia

Consulteu Google Trends

La manera més senzilla de detectar els productes més buscats per oferir-los a les vostres pròpies fitxes de productes d'Amazon és simplement omplir qualsevol element potencialment prometedor: directament a la barra de cerca de Google Trends. No cal dir que aquesta eina original del gegant en línia del món està disponible en accés obert. Proveu aquest enfocament precís i veritablement verificable per comprovar ràpidament si un producte en particular està augmentant la demanda dels consumidors, o res d'això. Tot el que fa a les tendències de Google s'explica per si mateix. Vull dir que els productes més buscats, inclosos els d'Amazon, es poden trobar raonablement en els volums de cerca i ubicacions geogràfiques especificades a Google Trends.

Busqueu productes populars d'altres llocs a la xarxa

A part d'Amazon, també podeu navegar per altres mercats en línia existents que siguin prou populars entre els compradors de comerç electrònic actius, de manera que pugueu obtenir un gran panoràmica de tota la conjuntura del mercat: simplement visiteu fins i tot una sola plataforma de comerç electrònic. Vull dir que podeu comprendre fàcilment quins productes ja són populars per a la venda, o potencialment prometent convertir-se aviat en les millors ofertes. Només cal que feu una visita repetida a les seccions de productes d'Amazon amb els millors venedors, consulteu els articles més venuts d'eBay, així com les millors ofertes a la botiga en línia d'Alibaba.

Obteniu assistència d'experts amb l'eina de seguiment JungleScout

I ara és el moment de posar l'eina JungleScout Amazon en joc després de tot. Què passaria si poguéssiu oblidar tot aquest embolic d'una vegada per totes? Obteniu assistència amb un ajudant en línia professional dissenyat especialment per fer un seguiment de totes les tendències de venda i preus, per fer front a les oportunitats de productes de prospecció existents, així com també és molt útil per trobar els productes més buscats a Amazon. A més, utilitzant JungleScout, no només podeu localitzar algun producte popular que necessiteu, sinó que obtingueu una valuosa informació de cerca en directe per optimitzar les fitxes de producte amb les paraules clau adequades i les frases de cerca de cua llarga, i veure't entre els principals venedors més destacats mercat d'escala global Source .

December 6, 2017