Back to Question Center
0

Semalt Expert defineix els millors llocs web de raspat

1 answers:

El rascatge web és un procediment beneficiós tant per als cercadors web com per a les empreses que intenten per trobar un gran nombre d'informació en línia des de diversos llocs web. A continuació, es mostren els primers 7 llocs web que ofereixen als cercadors web increïbles eines de rastreig.

1. Octoparse

És una plataforma rascadora molt eficaç, on els seus usuaris poden extreure totes les dades que necessiten des de diversos llocs web. Utilitza una plataforma simple amb múltiples opcions. Per exemple, també ofereix eines senzilles per a principiants que no saben navegar pel lloc.

2. Raspador

És una eina senzilla rascadora web , que ofereix diverses opcions d'extracció als cercadors web. Com a resultat, poden fer una bona recerca en línia per trobar i emmagatzemar les dades que necessiten molt ràpidament. Scraper és una eina d'extracció web gratuïta , que ofereix als seus usuaris l'oportunitat d'auto-generar XPaths més petits.

3. ParseHube

Aquesta és una altra gran plataforma de raspat web que ofereix grans possibilitats als seus usuaris. Per exemple, és compatible principalment amb pàgines web que utilitzen tecnologies Ajax i JavaScript. ParseHube utilitza mètodes avançats per trobar i analitzar documents. Aquesta aplicació admet sistemes com Linux i Windows. Visual Scraper És una senzilla suite d'extracció web, que ofereix una interfície senzilla i clara..Els seus usuaris poden trobar fàcilment les dades en temps real que necessiten des de diversos llocs web de la xarxa. A més, ofereix als usuaris la possibilitat d'organitzar el seu projecte en un moment determinat dins d'un dia. També ofereix serveis de lliurament de dades.

4. Webhose.io

Webhose.io és una suite de rastreig, on els seus usuaris poden reunir totes les dades importants per a ells, com ara llistes amb productes, informació de contacte, preus i molt més. formats separats al seu ordinador. A més, els ofereix l'opció d'extreure certes paraules clau de diversos continguts en línia en diversos idiomes, mitjançant l'ús de determinats filtres.

5. Import.io

Els cercadors web poden utilitzar fàcilment aquesta plataforma d'extracció web sense necessitat d'utilitzar cap codi. De fet, poden crear els seus propis conjunts de dades. Per exemple, poden cercar per trobar la informació que necessiten des de diverses pàgines web i després poden emmagatzemar-les en fitxers en els seus conjunts de dades. La gent pot raspar diverses pàgines web i obtenir els resultats en pocs minuts.

6. Content Grabber

Ofereix als seus usuaris grans eines d'extracció web. Com a resultat, moltes empreses capturen dades de diverses pàgines web molt dinàmiques, mitjançant l'ús dels seus agents, per reunir tot el contingut que necessiten. D'aquesta manera, poden analitzar tota la informació, per superar els seus competidors i potenciar el rendiment de la seva empresa. A continuació, els usuaris poden emmagatzemar totes les dades a l'ordinador en diferents formats de base de dades. Els usuaris poden extreure totes les dades recollides en un format que triï.

7. UiPath

És un programari automatitzat de barres de xarxa que proporciona als seus usuaris un entorn de desenvolupament d'automatització. Els cercadors web poden instal·lar aquest programa amb una configuració ràpida i senzilla de fluxos de treball robòtics. Les eines excepcionals d'UiPath són extensibles i obertes, permetent als cercadors web automatitzar una sèrie de processos i emmagatzemar-los a les seves carpetes. A més, una biblioteca robusta fa de l'automatització una experiència efectiva per als cercadors web Source .

December 14, 2017