Back to Question Center
0

Semalt Review: Una eina sorprenent de rastreig web Python

1 answers:

Milions d'usuaris de la xarxa busquen diverses coses a Internet cada dia . Ells pretenen aconseguir resultats particulars, reunint tota la informació que necessiten el més aviat possible i, per tant, prosperin. Com a resultat, escombren llocs web per reunir totes les dades que necessiten i emmagatzemar-les a l'ordinador. I una de les eines més grans de raspat web , que pot extreure dades en un ull d'ull, és Scrapy!

Scrapy: marcs d'extracció de dades web increïbles

Scrapy és una sorprenent eina d'extracció de dades web que pot ser utilitzada per individus o empreses que poden fer el treball en molt poc temps . Permet als usuaris centrar-se en l'extracció de dades, mitjançant l'ús de selectors CSS. Scrapy és un marc de Python que ofereix als seus usuaris totes les opcions avançades per completar el seu treball i obtenir totes les dades que desitgen sense passar molt de temps. A més, podeu emmagatzemar-los en certs formats a l'ordinador.

Els usuaris de la web han de recordar que Scrapy és una plataforma sorprenent que els ajuda a extreure tot el contingut rellevant, així com a navegar per les pàgines rellevants.

Instal·lació

En primer lloc, heu d'instal·lar Python al vostre sistema operatiu. A continuació, simplement podeu descarregar aquest marc des del seu lloc oficial.

Crea un projecte

El següent que has de fer és crear un projecte Scrapy després de trobar el directori que vulguis emmagatzemar. A continuació, recopileu totes les seves dades i deseu-les en un sol lloc per trobar-lo sempre que vulgueu.

Shell Scrapy

La millor manera de recollir dades a granel amb Scrapy és fer ús de la carcassa Scrapy. Podeu utilitzar Xpaths per triar diversos elements de documents HTML. Més concretament, una aranya Scrapy s'encarrega de definir la manera com segueix vincles específics al rastrejar a través d'un lloc web. A més, podeu extreure tota la informació necessària de les pàgines en diferents estructures de dades de Python.

Ús d'aranyes

Utilitzant un programa d'aranyes, podeu descarregar qualsevol contingut que vulgueu. Només cal escriure aranyes personalitzades per a una varietat de pàgines web. A més, cal escriure codi per convertir les dades recollides en un format ben estructurat i emmagatzemar-lo a l'ordinador Source .

December 14, 2017