Back to Question Center
0

Semalt explica quines habilitats necessites per a fer un rastreig web

1 answers:

Si esteu buscant dades per alimentar el vostre negoci en línia, pot ser que No us serà possible recopilar dades simplement fent cerques a Google. De vegades hem d'utilitzar un parell de rastrejadors web i rascadors de dades per fer realitat els nostres projectes, i de vegades hem de desenvolupar habilitats bàsiques. És cert que els motors de cerca us poden ajudar a trobar el que cercava, però cal desenvolupar les següents habilitats per tenir èxit.

1. Capacitat per llegir el fitxer robots.txt

Hauríeu de poder llegir i editar els fitxers robots.txt correctament. Aquest fitxer s'utilitza per limitar els rastrejadors a que arribin al lloc massa sovint. Al mateix temps, us ajuda a mantenir la qualitat de les dades rascades i millora la velocitat del vostre lloc web per als visitants humans. Per això heu d'aprendre a editar el fitxer robots.txt. Quan hagueu editat correctament aquest fitxer, podreu desfer-se dels bots que no compleixen les normes i els reglaments dels motors de cerca. A més, podeu orientar diferents pàgines web al mateix temps i podeu raspar o extreure convenientment les dades desitjades.

2..Configurar la infraestructura de dades

És molt important configurar la infraestructura de dades ja que desbloquejarà dades de qualitat de tot el lloc web. Per exemple, haureu d'aprendre SQL, PHP i altres idiomes similars ja que ajuden a mantenir la infraestructura de les vostres dades d'una manera millor. Proporcionar accés SQL i configurar la infraestructura de dades us permetrà convertir-se en analista d'autoservei, obtenint-vos dades més precises i ben rascades en pocs minuts.

3. Idees bàsiques d'HTML, CSS i JavaScript

És important aprendre HTML, JavaScript i CSS si voleu netejar tot el lloc web sense comprometre la qualitat. Si us pregunteu com funcionen els programadors i no han fet res per esborrar el vostre contingut web, és hora d'aprendre alguns llenguatges de programació i desenvolupar un parell d'habilitats. Per a algú que mai no havia codificat abans, els conceptes d'HTML, JavaScript i CSS seran relativament nous. És possible que hagueu de tornar a marcar les dades una i altra vegada fins que no s'obtinguin els resultats de qualitat. És un procés complicat, però una vegada que obtingueu coneixement d'aquestes coses, podreu escombrar tantes pàgines web com vulgueu sense necessitat d'una eina de raspat de dades . HTML i CSS no són llenguatges de programació tècnics, de manera que són fàcils d'aprendre, i podeu tenir un control sobre ells en pocs dies.

4. Capacitat per escriure i escalar els robots

Hauríeu de poder diferenciar els bons i els bots. Els bons bons ajuden a rastrejar el vostre lloc web als resultats dels motors de cerca, oferint dades ben estructurades i d'alta qualitat. D'altra banda, els bots dolents són perjudicials per al vostre lloc i mai no obtindreu dades ben raspades. No només cal diferenciar els bots i els robots bons, però heu d'escriure i escalar els bots. Cal tenir en compte que els robots són el següent pas en l'evolució de la interacció humana i de l'ordinador. Significa que com més sabeu sobre els robots i escriviu-los amb regularitat, més altes seran les vostres possibilitats de raspar dades de qualitat i aprofitar el vostre negoci Source .

December 14, 2017