Back to Question Center
0

Semalt Expert especifica les coses bàsiques que ha de saber sobre el raspador de Regex

1 answers:

Una expressió regular o regex és una seqüència de caràcters que s'utilitza per buscar dades en la xarxa. Permet als programadors i desenvolupadors ubicar contingut útil. Des de 1980, s'utilitzen expressions regulars per escriure codis. Reemplacen diàlegs d'editors de text i processadors de textos amb dades llegibles i escalables. C + +, Python, JavaScript i altres llenguatges de programació proporcionen biblioteques basades en regex i faciliten el vostre treball.

Generar aplicacions amb expressions regulars:

Diverses aplicacions s'han desenvolupat amb expressions regulars o regex. Amb PowerGREP, podem buscar a través de carpetes i fitxers a l'ordinador, editar dades i recopilar informació de diferents recursos. El motor d'expressió regular PowerGREP és compatible amb Pearl,. Marcs en xarxa i Java i és útil per a programadors, administradors web i desenvolupadors d'aplicacions. Si voleu desenvolupar una aplicació d'escriptori o mòbil, podeu estalviar molt de temps i energia amb expressions regulars. Només heu d'inserir un parell de codis per desenvolupar una aplicació. RegexBuddy i EditPad Pro són dues aplicacions completes construïdes amb expressions regulars.

Adequat per als no programadors:

Un dels principals avantatges de les expressions regulars és que són adequats per a no codificadors i no programadors. Amb expressions regulars, no cal aprendre codis difícils o tenir habilitats de programació avançades. Només cal tenir coneixements bàsics de Python, BeautifulSoup, JavaScript i Regex per fer el vostre treball. També és bo per als autònoms i administradors web que no tenen codificació avançada ni habilitats de programació.

Sintaxi:

Un patró regular corregeix la cadena de destinació. Aquest patró està format per una seqüència d'àtoms. Un àtom és un únic punt en el patró regex que s'adreça a la cadena d'una manera millor. Hi ha més de catorze caràcters regex, basats en els seus significats i aplicacions literals.

XPath - Una potent eina per a tu:

XPath és un dels millors i més útils rascadors de contingut i extractors de dades. Recopila patrons de dades des de diferents pàgines web, crea cadenes i organitza les dades en un format llegible i escalable. XPath primer identifica el text d'un lloc web, analitza la seva qualitat i esborra contingut de qualitat per a vostè. Aquest motor parse i rastrejador web proporciona aplicacions regex esteses, com referències posteriors, caràcters POSIX i substitucions.

Una línia de Regex pot reemplaçar 100 línies de codis:

Una sola línia de regex és suficient per reemplaçar fins a 100 línies de codis d'una pàgina web. Això significa que no necessiteu aprendre codis de programació sofisticats per fer el vostre treball. Amb expressions regulars, és massa fàcil fer rastrejar dades des de diferents llocs web i crear patrons de dades i cadenes.

Degut al seu poder expressiu i facilitat de lectura, diversos llenguatges de programació i utilitats han optat per expressions regulars com Java, Python, JavaScript, Ruby, Qt, esquema XML i. NET Framework. Perl 5. 10 implementa extensions sintàctiques que es desenvolupen tant en Python com en PCRE. Diversos administradors del sistema es veuen obligats a executar consultes basades en regex internament perquè els motors de cerca no proporcionen suport regex al públic.

Les expressions regulars són una eina valuosa per identificar i rastrejar contingut web . Proporcionen una gran experiència d'usuari i són adequats tant per a professionals com per a no professionals Source .

December 22, 2017