Back to Question Center
0

Semalt presenta tècniques automàtiques de raspall de contingut per facilitar el vostre treball

1 answers:

El raspall de contingut és una pràctica d'extreure informació útil d'Internet i publicar-la al vostre lloc web propi. Diversos webmasters i escriptors prenen articles de blocs i llocs web establerts per a créixer els seus propis negocis. Empreses, programadors i desenvolupadors web també utilitzen diferents eines de mineria web o eines de mineria de continguts per fer els seus treballs. A continuació es detallen les tècniques més destacades de raspat de contingut.

1: DOM Parsing

DOM o Model d'objectes de document defineix l'estil i l'estructura del contingut en fitxers HTML i XML. Els programadors i desenvolupadors utilitzen els analitzadors DOM per obtenir visions en profunditat de diferents pàgines web. Podeu utilitzar l'analitzador DOM per extreure el contingut web amb facilitat. XPath és una eina integral per raspar els llocs web i blocs desitjats i és compatible amb Mozilla, Internet Explorer i Google Chrome. Amb XPath, podeu esborrar el contingut d'un lloc complet o parcial sense necessitat de programar habilitats.

2: Parsing HTML

L'anàlisi d'HTML està fet amb JavaScript. Aquesta tècnica de raspat de contingut s'utilitza per extreure informació de documents de text i fitxers PDF. També obté dades d'adreces de correu electrònic, enllaços niats o altres recursos similars. El rascador d'HTML és una bona opció per a les empreses perquè pot analitzar documents HTML per a vostè amb facilitat i a gran velocitat.

3: Agregació vertical

La plataforma d'agregació vertical està creada per desenvolupadors amb grans habilitats informàtiques. Orienten diferents taules i llistes i obtenen contingut significatiu segons els seus requisits. Alguns d'ells confien en Kimono Labs i altres eines similars per fer el seu treball. Aquesta tècnica us oferirà avantatges només si feu servir una sèrie de rastrejadors i robots i la qualitat del contingut mesura l'eficiència d'aquests bots i rastrejadors.

4: Documents de Google

Els fulls de càlcul de Google s'utilitzen com un potent servei de raspat de contingut. Aquesta tècnica és famosa entre raspadors. Des de Google Docs, podeu importar fitxers desitjats i fer-los rastrejar segons els vostres requisits. A més, podeu regularment controlar i controlar la qualitat del contingut mentre s'està raspant.

5: XPath

XPath o XML Path Language és l'idioma de consulta que treballa en documents HTML i XML. Atès que aquests documents es basen en una estructura d'arbre, XPath es pot utilitzar per navegar per les pàgines web seleccionades i ajuda a comprovar la qualitat del contingut. Ofereix molts avantatges als administradors web en conjugació amb l'anàlisi de HTML i DOM, i el contingut es pot publicar al vostre lloc web a l'instant.

6: Text Match Match

És una tècnica de concordança d'expressió que utilitzen desenvolupadors i programadors i s'utilitzen idiomes com Ruby, Python i Perl. Podeu implementar aquest mètode de raspall de contingut per esborrar una gran quantitat de llocs en total o parcial.

Totes aquestes tècniques de raspat de contingut garanteixen resultats de qualitat, i hi ha eines com CURL, HTTrack, Node. js i wget que s'han creat per facilitar el vostre treball. Podeu extreure tants o menys llocs que vulgueu Source .

December 22, 2017