Back to Question Center
0

Semalt: diferència entre el raspat web i la mineria de dades. Dues millors eines per a la mineria de dades i el raspat web

1 answers:

La mineria de dades és un procés de descobriment de patrons en conjunts de dades que impliquen diferents tecnologies d'aprenentatge automàtic. En aquesta tècnica, les dades s'extreuen en diferents formats i s'utilitzen per a diversos propòsits. L'objectiu de la mineria de dades és obtenir informació dels llocs web desitjats i transformar-la en estructures comprensibles per a usos posteriors. Hi ha diferents aspectes d'aquesta tècnica, com ara el preprocessament, la consideració de la inferència, la consideració de complexitat, les mètriques d'interès i la gestió de dades.

El raspat web és el procés d'extracció de dades de les pàgines web desitjades. També es coneix com extracció de dades i recol·lecció web. Les eines de raspat i el programari accedeixen a la World Wide Web amb el protocol de transferència d'hipertext, recopilen dades útils i obtenen que s'extreu segons els vostres requisits.La informació es guarda en una base de dades central o es descarrega al vostre disc dur per a altres usos.

Ús de dades:

Una de les principals diferències entre mineria de dades i raspament web és com aquestes tècniques s'utilitzen i s'apliquen a la vida quotidiana. Per exemple, la mineria de dades s'utilitza per veure com es connecten diferents llocs web entre si. Uber i Careem utilitzen tecnologia d'aprenentatge automàtic per calcular ETAs per als seus desplaçaments i obtenir resultats precisos. El raspat web s'utilitza per a diversos propòsits, com ara la recerca financera i acadèmica. Una empresa o empresa pot utilitzar aquestes tècniques per recollir dades sobre els seus competidors i augmentar les seves vendes. A més, tenen un paper fonamental a l'hora de generar clients potencials a Internet i dirigir-se a un gran nombre de clients.

Fonaments d'aquestes tècniques:

Tant el raspat web com la mineria de dades es basen en la mateixa base, però aquestes metodologies són aplicables en diferents àmbits de la vida. Per exemple, la mineria de dades s'utilitza per treure informació dels llocs web existents i convertir-la en un format llegible i escalable. Tanmateix, el raspat web s'utilitza per extreure contingut web i informació d'arxius PDF, documents HTML i llocs dinàmics. Podem utilitzar aquestes metodologies per a màrqueting, publicitat i promoció de les nostres marques i mitjans socials és el millor lloc per anunciar els seus productes i serveis.Podem generar fins a 15.000 referències en qüestió de minuts.

Les pàgines web contenen una gran quantitat d'informació i les dades només es poden retallar amb eines fiables com ara Importació. io i Kimono Labs.

1. Importació. io:

És un dels millors programes de mineria de contingut o web. Importació. Jo ha reclamat ara fins a sis milions de pàgines web, i el nombre creix dia a dia. Amb aquesta eina, podem recopilar informació útil des de diversos llocs, barallar-la en forma desitjable i descarregar-la directament a les nostres unitats de disc dur. Empreses com Amazon i Google utilitzen Importació. io per extreure una gran quantitat de pàgines web diàriament.

2. Kimono Labs:

Kimono Labs és un altre programa de mineria de dades i web rascant fiable. Aquest programari té una interfície fàcil d'utilitzar i transforma les vostres dades en formularis CSV i JSON. També podeu reproduir fitxers PDF i documents HTML amb aquest servei. La seva tecnologia d'aprenentatge automàtic converteix a Kimono en una opció perfecta per a empreses i programadors Source .

December 22, 2017