Back to Question Center
0

Quines són les maneres pràctiques de millorar les vendes d'Amazon?

1 answers:

El mercat d'Amazon és una mina d'or per a empreses grans i petites. Ofereix oportunitats per vendre productes per a persones de tot el món i augmentar significativament la vostra consciència de marca.

Tothom parla de la ferotge competència a Amazon, i aquests pensaments no tenen raó. Milions de venedors lluiten per cada nou client a mesura que coneixen el seu potencial comercial. Tanmateix, d'altra banda, Amazon rep prop de 90 milions de visitants únics al mes, i si teniu un enfocament intel·ligent per al vostre negoci, simplement no podeu romandre sense ser detectat. Segons les xifres de la indústria de l'Amazon, els venedors de nous venedors sovint veuen un augment del 50% en els ingressos generals, quan venen a Amazon amb total serietat. Aquestes figures estimulants mostren que tothom té l'oportunitat de ser pròsper a Amazon. Tot el que necessiteu és ser persistent i saber alguns trucs com podeu duplicar els vostres ingressos.

En aquest article, anem a discutir algunes maneres provades de com millorar les vendes d'Amazon i mantenir-se fora de la multitud.

Clau de l'èxit per vendre a Amazon

Per ser un venedor pròsper a Amazon, cal assegurar-se que arribi al vostre potencial. Per tant, hi ha poques maneres provades de com millorar les vendes d'Amazon.

  • Proporcioneu un preu competitiu

El preu és el factor de classificació clau a Amazon. Funciona com el diferenciador que separa un comerciant d'un altre. Els usuaris d'Amazon poden comparar fàcilment els preus, trobant-los els més valuosos per a ells. Per tant, si voleu guanyar el quadre de compra i estar a la part superior de la pàgina de resultats de la cerca d'Amazon, heu d'estar preparats per competir amb el preu.Hauríeu de pensar prèviament com podeu reduir el vostre cost per evitar pèrdues. Només hi ha productes que tinguin el marge suficient per tenir un preu competitiu a Amazon i encara ofereixen un inventari de tipus de rendiment raonable i despeses generals. A més, val la pena esmentar que vendre a Amazon pot ser una bona forma de publicitat que no exigeix ​​als comerciants comprar anuncis de pagament per clic.

  • Fer un accent sobre els beneficis del producte, no les característiques

Amazon proporciona als comerciants diverses seccions on poden enumerar els seus beneficis del producte. Cal que utilitzeu aquestes seccions de contingut visualment que mostren als vostres clients no només les funcions dels vostres productes, sinó també els punts forts. Feu un accent sobre la informació sobre com els vostres productes poden ajudar els clients amb els seus assumptes diaris. Respondre als vostres clients preguntant "Què hi ha per mi?" I els farà fidels a la vostra marca.

  • Seguiment dels vostres clients

No és el final del joc quan un client compra des de la vostra botiga. Després d'això, haurà de proporcionar-li el suport professional al client. Notifiqueu-los sobre el procés de lliurament i aviseu sobre qualsevol retard. Tan bon punt el client rebi una compra, contacteu-lo per demanar-ne comentaris. És una manera perfecta de mostrar als vostres clients el vostre agraïment i preocupació. Aquesta informació us ajudarà a comprendre si el vostre producte compleix les necessitats del mercat o no. A més, en preguntar als vostres clients sobre la seva experiència, podeu millorar el vostre negoci i augmentar la fidelitat del client.

  • Mercat als clients d'Amazon

Tots els usuaris que fan compres a Amazon poden considerar-se com a clients d'Amazon. Per fer-los clients i guanyar vendes a llarg termini, podeu proporcionar als compradors el descompte en la seva pròxima compra. A més, podeu utilitzar certificats de venda i regals.

  • Obtenir prova social

Abans de comprar alguna cosa a Amazon, la majoria dels compradors revisen les ressenyes dels productes per comprendre si poden confiar en tu com a venedor fiable o no. Per això és important desenvolupar una prova social amb ressenyes positives i ecològiques. Assegureu-vos que tots ells es creen per igual, perquè Amazon està lluitant contra els comentaris d'iniciatives incentivades. I ni tan sols pensa en comprar ressenyes. Va a arrasar la teva reputació en un moment. Afortunadament, hi ha maneres de generar comentaris orgànics positius sense trencar les regles. Per exemple, podeu proporcionar als clients un servei d'atenció al client perfecte i bons descomptes.

  • No oblideu els serveis de publicitat

Si busqueu les oportunitats de vendre més i voleu saltar a la vostra competència, Cal invertir en publicitat d'Amazon. Podeu crear un anunci de producte patrocinat per mostrar els vostres productes a la pàgina de resultats TOP de la cerca d'Amazon. En aquest cas, haurà de pagar per cada usuari que faci clic al vostre anunci. El príncep dependrà del nivell de competència dins del nínxol del vostre mercat. Una altra forma de promocionar el vostre producte a Amazon és crear un anunci de cerca titular. Aquest anunci també apareixerà a la pàgina de resultats de la cerca de l'amazònia. La diferència principal entre un anunci de cerca principal i un anunci de producte patrocinat és que un anunci de cerca titular activeu la part superior dels resultats de cerca. En altres paraules, rep l'oportunitat de destacar-se de la multitud i atraure un elevat flux de trànsit als vostres productes. I, finalment, podeu utilitzar un anunci de display de producte. Aquest anunci apareix a la barra lateral de la pantalla quan els usuaris visualitzen els detalls d'un element concret.

Per descomptat, no totes les formes de publicitat d'Amazon seran igualment efectives per a vostè. No obstant això, mai no sabreu fins que ho proveu. Per això, podeu provar un dels serveis de publicitat d'Amazon basats en l'orientació i els propòsits del vostre negoci. I si genera un retorn positiu de la inversió, val la pena.

Pensaments finals

Amazon és un gran canal de vendes per a totes les empreses. Pot ser una forma primària o addicional de guanyar ingressos. Proporciona no només l'increment de vendes i la millora de la consciència de marca, sinó també l'oportunitat de vendre els vostres productes arreu del món. Tot el que necessiteu és realitzar el front up necessari per la diligència perquè pugueu treure profit amb el vostre nou negoci. No perdi les seves possibilitats reals de convertir-se en un comerciant pròsper i treballar sota l'exposició de la seva marca a Amazon Source .

December 22, 2017