Back to Question Center
0

Semalt Expert elabora les eines d'extracció de dades del lloc web

1 answers:

El rastreig web implica l'acte de recopilar dades del lloc web mitjançant un rastrejador web. Les persones utilitzen eines d'extracció de dades del lloc web per obtenir informació valuosa d'un lloc web que pot estar disponible per exportar-se a una altra unitat d'emmagatzematge local o una base de dades remota. Un programari de rascador web és una eina que es pot utilitzar per rastrejar i recollir informació del lloc web, com ara categories de productes, llocs web sencers (o parts), continguts i imatges. Podeu obtenir qualsevol contingut del lloc web des d'un altre lloc sense una API oficial per fer front a la vostra base de dades.

En aquest article de SEO, hi ha els principis bàsics amb què operen aquestes eines d'extracció de dades del lloc web. Podeu saber la forma en què l'aranya duu a terme el procés de rastreig per desar dades del lloc web d'una manera estructurada per a la recopilació de dades del lloc web. Anem a considerar l'eina d'extracció de dades del lloc web de BrickSet. Aquest domini és un lloc web basat en la comunitat que conté molta informació sobre conjunts LEGO. Hauríeu de poder fer una eina d'extracció de Python funcional que pugui viatjar al lloc web de BrickSet i desar la informació com a conjunts de dades a la vostra pantalla. Aquest rascador web és extensible i pot incorporar canvis futurs en el seu funcionament.

Necessitats

Per fer-lo un rascador web Python, necessiteu un entorn de desenvolupament local per a Python 3. Aquest entorn de temps d'execució és una API de Python o un Kit de desenvolupament de programari per fer algunes de les parts essencials del vostre programari de rastreig web.Hi ha alguns passos que es poden seguir al fer aquesta eina:

Crear un raspador bàsic

En aquesta etapa, heu de poder trobar i descarregar pàgines web d'un lloc web sistemàticament. A partir d'aquí, podreu agafar les pàgines web i extreure'n la informació que desitgeu. Diferents llenguatges de programació poden aconseguir aquest efecte. El rastrejador hauria de poder indexar més d'una pàgina alhora, així com poder desar les dades de diverses maneres.

Has d'agafar una classe Scrappy de la teva aranya. Per exemple, el nostre nom d'aranya és brickset_spider. La sortida hauria de ser:

pip install script

Aquesta cadena de codi és un Python Pip que pot aparèixer de la mateixa manera que a la cadena:

mkdir brickset-scraper

Aquesta cadena crea un nou directori. Podeu navegar-hi i utilitzar altres comandaments com ara l'entrada tàctil de la manera següent:

rascador tàctil Source . py

December 22, 2017