Back to Question Center
0

Semalt Expert: WebHarvest, 5 Avantatges Primaris per a la vostra empresa

1 answers:

Les dades rascades permeten als empresaris prendre decisions intel·ligents crucials per a l'èxit. No obstant això, la majoria dels comerciants i administradors eviten utilitzar extractors web habituals a causa de les seves funcions i funcions limitades. A diferència d'aquestes eines, WebHarvest és un servei d'extracció de dades confiable i autèntic. Permet als homes de negocis recopilar i analitzar dades, i fer front a tasques extremadament intimidants. Aquest servei utilitza processament de text i tecnologies HTML i extreu informació de pàgines web arbitràries. Els seus principals beneficis es mencionen a continuació:

1. Recopila informació sobre els vostres competidors:

Amb WebHarvest, podeu recopilar fàcilment informació sobre els vostres competidors, els seus productes, serveis, estratègies de màrqueting, mercats emergents i les últimes tendències.En resum, coneixes tot sobre els teus rivals i pot prendre decisions intel·ligents per fer créixer el teu negoci. Internet està ple d'informació i hi ha un gran nombre de competidors per fer front. WebHarvest us facilitarà que recopileu i organitzeu dades sobre els vostres competidors principals.

2. Tecnologia d'aprenentatge automàtic:

WebHarvest és més conegut per la seva tecnologia d'aprenentatge automàtic i pot esborrar dades en forma estructurada i organitzada. Només heu de ressaltar les dades o introduir l'URL que voleu raspar, i WebHarvest començarà a realitzar les seves funcions i us proporcionarà dades llegibles i escalables en qüestió de minuts.

3. Resultats ràpids i fiables:

Per a un home de negocis, és important reunir i extreure informació en poc temps. De vegades, ell / ella ha de complir els terminis i s'ocupa de molts desafiaments. En aquestes circumstàncies, podeu utilitzar WebHarvest i fer el vostre treball. Una de les característiques més distintives d'aquesta eina és que es recopila les dades en pocs segons i pot realitzar fins a 1200 tasques alhora. En altres paraules, podeu fer tantes pàgines web com vulgueu i realitzar les vostres tasques en poques hores, complint els vostres terminis amb facilitat. A més, els resultats que proporciona aquesta eina són precisos i fiables. WebHarvest soluciona tots els errors menors i majors de manera automàtica i obté informació sense errors i llegibles.

4. Targetes de llocs web de compres:

Si acaba d'iniciar un lloc web de compres i voleu recollir informació d'Amazon i d'eBay, heu d'optar per WebHarvest. Amb aquest servei, podeu obtenir fàcilment informació sobre milers de productes, les seves descripcions, imatges i fins i tot els comentaris dels clients. Totes aquestes dades es rastrearan a l'instant i podreu accedir-hi en forma de taules i llistes. Les dades precises regulen que el món i WebHarvest promet resultats fiables i precisos, ajudant-vos a fer créixer el vostre negoci en poc temps.

5. Eficiència:

Un empresari ha de gestionar una gran quantitat de tasques i hauria de poder llençar moltes pàgines web en un minut. Hauria de recollir dades de botigues en línia i llocs de xarxes socials. WebHarvest té una tecnologia d'avantguarda per facilitar el treball. Podeu utilitzar aquesta eina per obtenir resultats eficients i podeu raspallar innombrables pàgines web alhora. A més, podeu orientar la informació geogràfica i topogràfica amb aquest servei i convertir-la en un format usable Source .

December 22, 2017