Back to Question Center
0

Hi ha dades poc conegudes sobre el rànquing d'Amazon que podrien dificultar el meu èxit?

1 answers:

Sí, conec un parell de fets poc coneguts sobre el rànquing d'Amazon que sovint dibuixen una línia entre un impressionant èxit empresarial i un fracàs total en aquest mercat ple de gent. Em refereixo a una situació bastant comuna quan podeu utilitzar les paraules clau principals de destinació perquè l'optimització de la fitxa de producte no estigui totalment correctament. O, per exemple, quan realment no obtingueu la llista completa de productes optimitzada de la manera correcta, especialment a través dels camps més específics orientats a paraules clau. Tot el que ha pres junts no només impedeix que obtingui aquest merescut rànquing a Amazon, sinó que realment li pot costar un trànsit web real i, en definitiva, vendes netes allà. Així que, a continuació, us mostraré les principals traves per evitar-les, o almenys ràpidament, ajustar-vos tot, de manera que es minimitzi qualsevol efecte negatiu potencial per al vostre rànquing d'Amazon.

Fet 1: l'algoritme A9 d'Amazon veu el títol com a camp de paraules clau

Demasiats venedors a Amazon creuen que posen les mateixes paraules clau tant en el títol del producte com en el Els camps de la paraula clau backend són un DEFINITIU. Però tots són molt malament. Per què? Simplement perquè l'algoritme intern de l'amfitrió dóna la concordança exacta a cada paraula clau individual que es troba en el títol del producte o en un altre lloc del camp de paraules clau, amb els escrits al quadre de cerca dels compradors en directe.I aquells familiaritzats amb SEO ho saben bé: l'ús de duplicats no és gaire positiu.

Fet 2: Els títols de productes i els camps de paraules clau tenen un pes igual

És un engany molt vist quan les persones donen més pes sobretot al títol del producte, en lloc d'un altre camp o secció dins de la seva fitxa de producte. Però la veritat és que les etiquetes de títol realment tenen més pes, és clar, quan s'observa als ulls del motor de cerca de Google. I això no significa necessàriament que el mateix sigui veritat sobre el rànquing d'Amazon. Els que assumeixen el mateix sobre l'optimització de la fitxa de producte a Amazon tampoc són incorrectes.

Fet 3: Les frases de llarga cua no faran els camps de paraules clau

Facem-ho - L'algoritme de classificació de cerca de l'A9 d'Amazon mai no busca cap exacte concordança de frase. De fet, funciona combinant només paraules individuals, de manera que no cal perdre l'espai de la fitxa de producte introduint paraules repetides. En lloc d'això, és millor que desfer-se de tots els duplicats i posar la resta de paraules clau en un ordre net i clar i lògic. Si ho fa, tindreu una habitació més gran que queda per localitzar les vostres paraules clau d'orientació.

Fet 4: Stemming, Commas i Plurals Do Matter

L'A9 d'Amazon no té en compte el problema. Em refereixo a la situació quan es pot prendre una paraula raíz i simplement afegir variacions de finalització diferents. Per exemple, "dieta", "dietes", "dietètica", etc.Per tant, cadascuna de les variacions de paraules clau es considerarà un altre terme de cerca individual. Pel que fa a comes i probablement a qualsevol altre mitjà de puntuació, Amazon simplement els ignora. Per això, no cal perdre el temps amb les manipulacions que hi ha, que simplement no van tenir cap efecte en el vostre rànquing d'Amazon Source .

December 22, 2017