Back to Question Center
0

El millor extractor de dades web segons l'expert Semalt

1 answers:

Des que Internet va començar a créixer en termes de qualitat i grandària, els entusiastes de dades i empreses han començat a buscar extractors de dades adequats. Importació. io i Octoparse han existit durant força temps. Ambdues eines han reclamat ara mesurar més de set milions de pàgines web. Malauradament, no són aptes per a programadors i no programadors i requereixen algunes habilitats de codificació. D'aquesta manera, els autònoms i els no codificadors segueixen buscant alternatives adequades. ParseHub i Kimono Labs podrien ser la vostra elecció si no heu après cap llenguatge de programació com Python, C + + i Ruby.

1. ParseHub:

Quan es tracta d'organitzar i definir l'aspecte i la forma del vostre lloc, el programa ParseHub és adequat per a vostè. Té diversos complements de Firefox i pot controlar diversos elements del lloc web en nom vostre. Aquest programa divideix un lloc web en diferents seccions, extreu totes les seves pàgines, fa una còpia de seguretat dels fitxers i desa el lloc web complet a l'ordinador per a ús fora de línia.

Un cop hagueu seleccionat el lloc web o bloc que voleu extreure, el següent pas és deixar que ParseHub faci el seu treball.

Beneficis d'aquesta eina:

  • La seva opció de raspar és bastant poderosa i útil. Ens permet accedir i controlar com s'extreuen les dades.
  • El seu conjunt d'eines s'ha dissenyat per gestionar un rang dinàmic de llocs i blocs.
  • Podeu organitzar les vostres dades alfabèticament, sense necessitat de descarregar cada fitxer manualment.
  • L'API és bastant robust i tendeix a retornar els resultats amb retards en comptes de fracassar.

2. Kimono Labs:

Igual que ParseHub, Kimono és un complet programa d'extracció web . Tanmateix, es necessita un nou enfocament per ocultar les dades complexes darrere dels fitxers senzills i ordenar les vostres pàgines en funció de les seves funcions i estructura. El que heu de fer és seleccionar el lloc web que voleu extreure, donar-li un nom temporal i deixar que Kimono faci el seu treball.

Beneficis d'aquest servei:

  • És una eina senzilla d'utilitzar que es pot integrar amb qualsevol navegador o sistema operatiu.
  • Ve amb un complement especial de Chrome, i els seus resultats es poden veure o descarregar en el model en temps real.
  • Aquest programa permet descarregar les dades precises amb promptitud.
  • Hi ha diversos documents interactius i estàtics per donar suport als nous usuaris.
  • Pot gestionar fàcilment tant llocs web petits com grans.

Conclusió

És bastant difícil dir quina eina és millor. No obstant això, d'acord amb els comentaris i revisions dels usuaris, ParseHub és més preferible que Kimono. No obstant això, no vol dir que Kimono no aconsegueixi les vostres expectatives. De fet, ambdues eines d'extracció web ofereixen un equilibri decent entre usabilitat i poder Source .

December 22, 2017