Back to Question Center
0

Semalt suggereix el millor raspador de pàgines web a considerar

1 answers:

Selenium és una font d'assaig automatitzat de codi obert per a aplicacions web que s'utilitzen en diferents plataformes i navegadors. Selenium ofereix infraestructures per a l'especificació W3C WebDriver, una interfície de programació compatible amb els navegadors web. Aquest programari es compon de diverses biblioteques i eines que permeten l'automatització del navegador web.

Per què el programari Selenium?

El programari Selenium se centra en una aplicació automatitzada basada en web per extreure dades d'una pàgina web. Aquest programari es compon d'un conjunt de programari dissenyat per complir les vostres especificacions de raspat web . El programari Selenium té quatre components principals a considerar.

WebDriver

Selenium WebDriver va ser dissenyat per oferir una interfície de programació senzilla. Si esteu treballant per raspar una pàgina web dinàmica, Selenium-WebDriver és el component a considerar. Aquesta eina permet l'extracció de dades web a pàgines web on el contingut pot canviar sense necessàriament tornar a carregar la pàgina.

WebDriver subministra una interfície de programació d'aplicacions orientada a objectes (API) que ofereix suport avançat per a proves web i raspat. L'eina funciona fent trucades al navegador mitjançant el suport general per a l'automatització.

Selenium Grid

Selenium Grid és àmpliament utilitzat en la distribució de textos a més d'una màquina virtual. En paraules simples, Selenium Grid us permet executar les proves en diferents màquines virtuals amb més d'un navegador. La graella us permet executar el raspat en un entorn d'execució distribuït.

El temps és un factor important pel que fa al raspat web. Mai no ha estat tan fàcil resumir una pàgina web dinàmica. Raspeu aquesta pàgina accelerant l'execució de les tasques. Podeu fer això executant diverses proves alhora. El millor d'usar Selenium és el fet que podeu operar una quadrícula del mateix navegador, versió i tipus.

Selenium Remote Control (RC)

Estàs treballant per raspar navegadors habilitats per JavaScript? Selenium Remote Control és l'eina a tenir en compte. Aquesta eina us permet escriure proves d'aplicacions automatitzades en el vostre llenguatge de programació preferit.

Selenium Integrated Development Environment (IDE)

Selenium IDE és un script que funciona com una extensió de Firefox que us permet editar, gravar i eliminar dades. Per començar, Selenium IDE grava i reprodueix interaccions de l'usuari final amb el navegador Firefox.

El programari Selenium és compatible amb Python 2 i Python 3. Si esteu treballant en la compilació del controlador d'Internet Explorer, necessiteu compiladors creuers de 32 i 64 bits i Visual Studio 2008. La familiaritat amb Ruby 2 és un avantatge afegit.

Scraping pàgines web amb Selenium

Amb Selenium, podeu interactuar de manera eficient amb els formularis web de JavaScript. Instal·leu un WebDriver a la vostra màquina i cerqueu el formulari usant XPath. Utilitzant Selenium, seleccioneu l'opció preferida fent clic al menú desplegable i deixeu que el vostre navegador es carregui uns minuts abans de fer clic al següent element.

La vostra pàgina d'orientació mostrarà dades rascades després de completar tots els formularis. Algunes pàgines web prenen temps abans de carregar contingut. Per raspar aquest tipus de pàgina, feu el pas a través de totes les opcions desplegables, que es troben sota formularis web específics. És important tenir en compte que el programari Selenium és compatible amb el sistema operatiu Windows, Mac OS i Linux. Faciliteu el vostre rastreig web amb el programari Selenium Source .

December 22, 2017