Back to Question Center
0

Semalt: Com s'utilitza la plataforma d'extracció web Crawlboard

1 answers:

Hi ha tants tutorials per a la brossa a través d'Internet. Si només necessiteu extreure una petita quantitat de dades, els tutorials poden ajudar-vos. Però si necessiteu extreure un gran volum de dades periòdicament, haureu de contractar una empresa experimentada de rascades de tercers. El tauler d'arrossegament és un dels proveïdors d'aquests serveis, i molta gent l'ha utilitzat per fer tasques de rascades web. La plataforma és molt eficient. Per tant, es recomana que les persones que necessiten raspar una gran quantitat de dades amb regularitat.

A més de la seva eficàcia, també és fàcil d'utilitzar. Els senzills passos necessaris per fer ús de la plataforma s'han descrit aquí.

Pas 1:

Aneu a la pàgina de sol·licitud de rascades web de CrawlBoard fent clic a aquest enllaç.Omple el formulari d'inscripció de manera adequada. Hi ha camps pel primer nom, cognom, adreça electrònica de l'empresa i paper de feina. Quan hagueu acabat, feu clic al botó de registre. S'enviarà un correu automàtic a l'adreça de correu electrònic que heu proporcionat per a la verificació. Obriu el correu electrònic i feu clic a l'enllaç de verificació per activar el vostre nou compte CrawlBoard.

Pas 2:

L'objectiu principal d'aquest pas és afegir un lloc per rastrejar, però primer cal crear un grup de llocs. Un grup de llocs és un grup de llocs que tenen una estructura similar. Això és per a les persones que normalment necessiten fer rastrejar les dades de diversos llocs alhora.

Per crear un grup de lloc, feu clic a l'enllaç "Crea un nou grup de llocs". Està situat al costat dret del quadre de selecció de Sitegroup. Després d'això, ara podeu afegir tots els llocs que pertanyen al grup de llocs un darrere l'altre fent clic a l'enllaç Afegeix que es troba a l'extrem superior dret de la pàgina.A continuació, seleccioneu els llocs un per un.

Pas 3:

Vés a la finestra de creació del grup de lloc per proporcionar un nom únic preferit per al vostre grup de llocs. Recordeu que tots els llocs d'un grup de llocs web han de tenir la mateixa estructura en cas contrari, és possible que no obtingueu contingut precís.

Per entendre la importància del grup de llocs web, feu llistats d'ocupació per exemple. Si la tasca sol · licitada consisteix a barrer els treballs de les taules de treball, llavors haurà de crear un grup de lloc per coincidir amb la funció i tots els llocs del grup de llocs seran llistats de llocs de treball.

Pas 4:

Segons els camps obligatoris d'aquesta pantalla, heu de triar la freqüència d'extracció de dades, format de lliurament i mètode de lliurament. Les freqüències de rascades de dades són diàries, setmanals, mensuals i personalitzades.

Per al format de lliurament, podeu triar entre XML, JSON i CSV. I per al mètode de lliurament, heu de seleccionar entre FTP, Dropbox, Amazon S3 i REST API.

Pas 5:

La pantalla està pensada per obtenir informació addicional. És perquè els usuaris descriguin encara més la seva tasca de rascades web. Tot i que és opcional, és important incloure informació addicional, ja que com més detallï la tasca, més el proveïdor de serveis comprendrà exactament el que vol, i produirà un millor resultat.

També podeu sol·licitar alguns serveis de valor afegit en aquesta pantalla. Alguns d'ells són indexació allotjada, fusió d'arxius, descàrregues d'imatges i enviament ràpid.

Pas 6:

Aquí només heu de fer clic al botó "Enviar per verificar la viabilitat".El propòsit és que el proveïdor de serveis comprovi si la vostra feina és factible. Obtindreu un correu electrònic que us informarà si la vostra feina és factible o no. Si és així, ara podeu anar a fer el pagament. Un cop confirmat el pagament, l'equip de CrawlBoard s'iniciarà.

Després de pagar, només heu d'esperar els vostres feeds de dades en el format especificat per vostè, mitjançant el vostre mètode de lliurament preferit Source .

December 22, 2017