Back to Question Center
0

Semalt Shares característiques d'un programa de rascador que ha de saber

1 answers:

Un programa de rascades extreu automàticament dades o continguts de diferents pàgines web. Podeu llegir fàcilment els documents HTML, els fitxers PDF i els documents de text i escriviu informació útil i significativa segons els nostres requisits. Els desenvolupadors utilitzen programes de rascador per dur a terme diverses tasques. Orienten principalment llocs web dinàmics i llocs de xarxes socials per obtenir informació útil i convertir-la en un format llegible. Hi ha centenars a milers de programes de raspat a Internet, i tots tenen característiques i propietats distintives.

Aquí hem parlat sobre les característiques més sorprenents que hauria de tenir el programa de rascades.

1. Extreu les dades en diferents subprocessos:

Assegureu-vos que el programa que trieu pot extreure informació en diferents subprocessos i pot realitzar diverses tasques alhora. Importació. io i Kimono Labs són dos serveis de raspat que s'utilitzen per rastrejar pàgines web i dades de collita. Funcionen diversos subprocessos i fan que la vostra experiència de navegació no coincideixi. Podeu esborrar les dades de fins a 30 pàgines web i estalviar temps i energia. Si el vostre programa garanteix un rendiment excel·lent, podeu optar per esborrar les dades desitjades.

2. Carregueu pàgines web ràpidament:

És una de les característiques més distintives que hauria de tenir el vostre programa de rascades. Si carrega les pàgines web a una velocitat ràpida, heu d'optar per l'instant. ParseHub és un servei útil de raspat que recopila informació de diferents llocs i crea resultats de qualitat per als seus usuaris. També crea peticions asíncrones com AJAX i fa que el vostre treball sigui més fàcil. Aquest programa és útil per a empreses i programadors. Podeu extreure contingut de diferents documents HTML i fitxers PDF, així com seleccionar diverses imatges i fitxers de vídeo.

3. Obtenir informació dels llocs de les xarxes socials:

És fàcil recopilar i raspar dades de llocs dinàmics, punts de venda de notícies i portals de viatges. Però si el vostre programa de rascades pot obtenir i extreure informació de Facebook, LinkedIn i Twitter, heu de provar-ho. Easy Web Extract és un rascador potent que permet als usuaris novells recopilar informació des de xarxes de xarxes socials de manera fàcil i còmoda. També pot gestionar diferents comunitats de Facebook i rasca dades significatives de LinkedIn per als seus usuaris.

4. Automatitza projectes en qualsevol moment:

Un bon programa rascador automatitza els projectes dels seus usuaris i estalvia temps i energia. Octoparse és una opció fantàstica per a programadors i empreses. Podeu programar els vostres projectes d'extracció de dades o deixar que aquest servei realitzi les tasques web per separat. És compatible amb gairebé tots els navegadors web i sistemes operatius, inclosos Windows, Linux i Mac.

5. Exportar dades a qualsevol format:

Amb IWebTool Link Extractor i Link Extractor, no només podeu extreure les dades desitjades, sinó també exportar-les al vostre format preferit. Suporta principalment CSV, XML, Access, HTML, SQL Server i MySQL i us proporciona resultats precisos i fiables. També podem enviar resultats a qualsevol tipus de destinació de la base de dades a través de la connexió ODBC. És adequat per a petites i mitjanes empreses i esborra una gran quantitat de pàgines web al mateix temps Source .

December 22, 2017