Back to Question Center
0

Quines són les millors eines d'Amazon SEO disponibles avui?

1 answers:

No hi ha cap necessitat de dir que, sota un nivell de competència del mercat realment impossible, no podeu guanyar el mercat d'Amazon: simplement col·loqueu el vostre producte i esperava amb esperança desesperada que veureu més vendes. Vull dir que per arribar al vostre client potencial i convertir-lo en el comprador real, heu de tenir tot en el lloc, especialment per a l'optimització de la vostra llista de productes.Però ja hi ha massa per poder gestionar, supervisar i ajustar amb poca antelació. I aquí és quan entren en joc les eines d'Amazon SEO.

Aquests petits ajudants en línia no només poden facilitar-vos les coses com a venedor d'Amazon, sinó que us donen un potencial de classificació definitivament millor per sobreviure allà. Així que, a continuació, us mostraré una línia de la millor eina de SEO d'Amazon que us ajudarà amb això. Bé, anem a córrer ràpidament a cadascun d'ells.

Millor Amazon SEO Tools

  • Sonar - és una extensió gratuïta de Google, que es considera entre les millors eines d'Amazon SEO disponibles en accés obert per a la moment. Sí, Sonar és absolutament lliure d'usar. Es pot convertir en una solució d'avantguarda molt bona per executar una recerca de paraules clau en profunditat necessària per identificar més combinacions de cerca que calgui utilitzar per a l'optimització de la fitxa de producte.
  • Google Keyword Planner : massa venedors de comerç electrònic, encara no saben que hi ha un gran potencial d'aquesta bona eina SEO ja coneguda i ben utilitzada pels professionals de la indústria durant anys. Google Keyword Planner és probablement una de les millors eines de SEO d'Amazon, especialment quan es tracta d'executar una recerca de paraules clau a tot arreu amb dades completes no només des d'un únic mercat (com Amazon, eBay, Alibaba, etc.), però des de tots els racons de la web indexada. En poques paraules, Google Keyword Planner pot convertir-se en el punt de partida més raonable per a la vostra recerca de paraules clau a Amazon que ofereix una gran imatge de totes les tendències de cerca relacionades amb el vostre producte a la venda o amb la categoria de producte que teniu. Després de tot, aquesta eina molt útil pel gegant de cerca del món és absolutament lliure d'usar, com sempre de fet.

  • Merchant Words - es troba entre les eines personalitzades d'Amazon SEO dissenyades específicament per a l'optimització de la fitxa de producte i la recerca competitiva de paraules clau per allà. Entre els seus bàndols més forts, Merchant Words va resultar extremadament beneficiós a l'hora de mantenir la seva competitivitat desenvolupant frases de paraules clau específiques i combinacions de cua llarga amb el major potencial guanyador. L'únic malament d'aquesta eina de SEO (plataforma en línia, per ser més precisa) és que haureu de pagar alguna cosa al voltant de 40 dòlars per a un accés mensual. Després de tot, és només per tu per decidir: pagar per prendre el lideratge sobre els competidors de nínxol més pròxims, o per seguir ajudant amb un programari lliure únicament Source .
December 22, 2017