Back to Question Center
0

Semalt suggereix 5 versions d'eina d'extracció d'imatges

1 answers:

L'eina d'extracció d'imatges ajuda a generar llistes d'imatges que es troben en un lloc web designat. Podeu utilitzar aquesta eina per extreure imatges i exportar-les al format JSON. Aquesta eina té una interfície fàcil d'usar i és fàcil d'usar. Només heu d'introduir l'URL d'un lloc web que voleu analitzar i prémer el botó "Envia". L'eina d'extracció d'imatges recupera instantàniament el contingut i obté els resultats desitjats. Algunes de les seves últimes versions s'esmenten a continuació.

1. ExtractPDF:

ExtractPDF ajuda a raspar documents PDF i els trenca en seccions individuals: imatges, text, fonts i metadades. Podeu explorar tots els llocs web que vulgueu sense comprometre la qualitat. Només heu d'inserir l'URL i deixar que ExtractPDF rasqueu les dades

2. Konwerter:

Konwerter és un altre gran extractor d'imatges que esborra les imatges i els documents de Word amb facilitat. Aquesta eina és bona per a empreses i empresaris. Podeu raspar fitxers BMP, GIF, JPG i PNG utilitzant aquesta eina. Només heu de ressaltar les dades i prémer el botó "Extreu" per començar a rascar. Quan Konwerter es fa amb rascades, podeu descarregar les dades en un format desitjable.

3. SmallPDF:

SmallPDF és una altra versió de l'eina d'extracció d'imatges. Té una interfície fàcil d'usar i pot arrossegar tantes imatges com vulgueu. SmallPDF no només esborra arxius JPG i PNG sinó que també extreu dades de documents PDF. Podeu obtenir les dades en un format llegible i escalable i generar més clients potencials a Internet. Quan inseriu l'URL o carregueu una imatge, només heu de fer clic al botó "Raspar" i deixar que aquesta eina realitzi la seva tasca.

4. PDF en línia:

PDF Online és una de les millors versions de l'eina d'extracció d'imatges. Obteniu imatges d'alta qualitat i esborra una gran quantitat de pàgines web amb facilitat. L'únic inconvenient és que aquesta eina pot esborrar fins a tres imatges alhora. Això significa que no es pot utilitzar per a projectes a granel i hauria de comprar la seva versió premium. No és necessari descarregar PDF Online i gestionar les tasques d'extracció de dades en línia. És un programa complet i fiable, adequat per a empreses, programadors, codificadors, experts en informàtica i webmasters.

5. PDFMate:

PDFMate és una altra excel·lent versió de l'eina d'extracció d'imatges. Actualment només està disponible per a usuaris de Windows i és més conegut per la seva interfície fàcil d'usar. Amb PDFMate, podeu rascar tantes imatges o fitxers PDF com vulgueu. Aquesta eina també esborra dades de pàgines grogues, pàgines blanques, fòrums de discussió i directoris en línia. Rasca fitxers PNG i JPG i és un programari fiable.

Per a una optimització adequada del motor de cerca, totes les imatges haurien de tenir atributs ALT designats. Els atributs informen a Google sobre les vostres imatges i us donen una idea del tipus de contingut que publica. Les versions anteriors de l'eina d'extracció d'imatges són fiables i precises. Ens donen els resultats desitjats i no necessiten cap codi. Podeu beneficiar-vos d'aquest programari d'extracció d'imatges com a no programador Source .

December 22, 2017