Back to Question Center
0

Com identificar les paraules clau més venudes per als llistats d'Amazon?

1 answers:

No és genial que per al llançament d'un producte reeixit, cada venedor necessita tenir la llista correcta de paraules clau de venda per a l'optimització de llistats d'Amazon. Quan es valora de manera correcta, aquestes expressions de cerca i combinacions de paraules orientades amb precisió poden ajudar a que les vostres ofertes apareguin just davant dels vostres compradors potencials mitjançant una frase relacionada remotament per trobar el que necessiten. És per això que probablement l'única manera de maximitzar el vostre potencial de negoci que genera ingressos és aconseguir que el vostre producte estigui posat a la venda amb la major quantitat possible de cerques i, per tant, consultes molt valuoses com sigui possible. Però hi ha un enfocament universal per dominar les paraules clau de les llistes d'Amazon com un professional? Bé, vegem-ho.

Millor acostament del venedor a les paraules clau per als llistats d'Amazon

Abans de res, enfrontem-ho, els principals cercadors (com Google mateix) busquen principalment el temps mitjà per visita de l'usuari, així com mètriques de percentatge de clics per prendre una decisió raonable d'adjudicar una posició de rànquing personal per a cada pàgina web que es troba a Internet dins del seu índex.Al mateix temps, però, l'algoritme de recerca A9 d'Amazon gira al voltant d'una mesura molt centrada en la venda: la taxa de conversió que mostra el rendiment (o no) dels visitants dels clients potencials als compradors reals. Això significa que el vostre avanç de vendes més recent i el nombre de comentaris positius del comprador també es tenen en compte per l'algoritme A9 com a factors de classificació molt forts.

Comença la recerca de paraules clau amb un tros de ment

Així que, com aconseguir obtenir millors classificacions orgàniques en els SERP d'Amazon des del mateix inici? Crec que tots els que venen allà (i els joves comerciants en línia, en particular) han de començar a fer que les seves llistes de productes siguin més atractives per ser reconegudes per la A9 com a qualitat, sens dubte val la pena mostrar a un nombre creixent de clients potencials que realitzen compres en línia amb Amazon. I aquí és el que us pot ajudar molt. Considereu la següent llista curta amb una línia de suggeriments simples i suggeriments per tal que activeu les paraules clau adequades per a les vostres fitxes amazòniques, en un esforç suau i totalment controlable.

Forma la vostra llista principal de paraules clau de destinació per als articles d'Amazon

  • Intenta pensar fora de la caixa. Recordeu, de totes maneres, quan el públic objectiu pugui cercar els vostres articles a la venda, pot convertir-se potencialment en la vostra combinació de paraules clau o combinacions de cerca de cua llarga.
  • No dubteu a consultar un diccionari de sinònims dues vegades per trobar altres sinònims prometedors, així com paraules clau LSI rellevants per a la vostra categoria de producte o element.
  • Assegureu-vos de considerar el volum de cerca estimat per a cada paraula clau abans d'incloure'l a la vostra llista principal de candidatures potencialment guanyadores. Recomano utilitzar eines de paraules clau com Merchant Words o Keyword Inspector per ajudar-vos a obtenir les estimacions mitjanes d'aquesta mètrica.
  • Tingueu en compte que, de vegades, es poden trobar combinacions de cerca realitzades fins i tot en paraules mal escrites, versions opcionals de formularis singulars / singulars, així com provocar variacions de paraules clau en part rellevants per al mateix tema Source .
December 22, 2017