Back to Question Center
0

Les millors eines per raspar grans dades - Semalt Advice

1 answers:

Hi ha diverses maneres d'adquirir dades d'Internet. Algunes de les eines estan destinades als aficionats a la pràctica, i els altres són adequats per a empreses i marques. Si voleu extreure dades de blocs privats o llocs web de comerç electrònic, haureu d'utilitzar les eines següents que prometen resultats de qualitat.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub és l'extensió de Firefox. És una de les eines més famoses per raspar i visualitzar grans dades d'Internet. Una vegada instal·lat i activat, Outwit Hub oferirà una excel·lent web scraping capacitats cap al vostre navegador web. És més conegut per les seves característiques de reconeixement de dades i no requereix habilitats de programació per fer el seu treball. Podeu utilitzar Outwit Hub tant per a llocs web privats com per a pàgines web dinàmiques. Aquest programari gratuït és adequat per a empreses d'inici i per a empreses mitjanes.

2. Importació. io:

Importació. io és una bona alternativa a Kimono Labs. És un servei complet i potent per visualitzar i raspar grans dades en qüestió de minuts. Amb importació. io, podeu configurar mapes del lloc i raspar-vos una gran quantitat de pàgines web. Posseeix excel·lents capacitats d'extracció de dades dinàmiques i maneja fitxers AJAX i JavaScript. A més, importeu. I extreu informació d'arxius i imatges PDF sense comprometre la qualitat.

3. Spinn3r:

És una bona opció per fer rascades de llocs web, blocs, llocs de xarxes socials i RSS. Amb Spinn3r, podeu indexar i rastrejar el vostre lloc web convenientment. Utilitza l'API Firehose i us ofereix opcions per filtrar dades fàcilment. La millor part d'aquest programa és que rasca les vostres dades amb paraules clau específiques i ajuda a eliminar contingut web irrellevant.

4. FMiner:

És una eina integral per raspar i visualitzar grans dades a Internet. Fminer és el millor programa de raspat web que combina funcions de primer nivell i realitza fàcilment alguns projectes d'extracció de dades. Si heu desenvolupat un bloc i voleu fer créixer el vostre negoci, haureu d'utilitzar Fminer per fer esborrar les dades de tantes pàgines web com sigui possible. Pot gestionar fàcilment projectes que requereixen rastreig de diverses capes i llistes de servidors proxy.

5. Dexi. io:

Aquesta eina és bona per a llocs web dinàmics i esborra dades sense comprometre la qualitat. Dexi. io és un dels millors i més fàcils serveis per raspar i visualitzar grans dades. Aquesta eina permet configurar rastrejadors i obtenir les dades en temps real. És més conegut per la seva interfície fàcil d'usar, i les dades es guarden directament a Box. xarxa o unitat de Google. També podeu exportar les vostres dades als fitxers CSV i JSON.

6. ParseHub:

Parsehub és un programa complet i útil de rascades que extreu dades de llocs web complexos que utilitzen JavaScript, AJAX, cookies i redireccions. Aquesta eina està equipada amb tecnologia d'aprenentatge automàtic i llegeix i analitza fàcilment els documents web. ParseHub és adequat per a usuaris de Linux, Mac i Windows i pot gestionar fins a deu projectes al mateix temps. La seva versió gratuïta és adequada per a petites i mitjanes empreses, i la seva versió de pagament és bona per a les millors marques i empreses. Podeu exportar fàcilment les dades extretes en formats CSV, Excel i HTML Source .

December 22, 2017