Back to Question Center
0

Semalt: 5 maneres de superar la seva anàlisi SEO amb rascades web

1 answers:

Internet està ple de consells sobre SEO. Amb ferralla web , és possible invertir els llocs web de les nostres competidores per idear les estratègies per superar-les. Ja sigui que hagueu de raspar l'etiqueta del títol, les descripcions meta o les paraules clau, heu d'utilitzar el rascador de contingut correcte per fer el vostre treball.

Aquí hi ha 5 maneres diferents de superar l'anàlisi de SEO amb rascades web.

1. Anàlisi de paraules clau del competidor:

Podeu explorar fàcilment el lloc web del vostre competidor i obtenir el seu contingut per a l'anàlisi de paraules clau.A aquest efecte, podeu utilitzar SEMRush i cercar paraules clau adequades. SEMRush és una eina integral de raspat de dades . Amb ell, podeu determinar quines paraules clau utilitzen els vostres competidors. A més, podeu descobrir les seves paraules clau de cua llarga i de cua curta i aconseguir que el lloc es classifiqui millor.

2. El rendiment de les pàgines:

Diverses eines i serveis de SEO se centren en els dominis i les paraules clau per obtenir millors rangs. És important que esborriqueu les dades per millorar el rendiment general de les vostres pàgines web. Voleu conduir més trànsit al vostre lloc web o bloc? L'API de Google Adwords és una eina excel·lent que esborra les dades i rastreja fàcilment les vostres pàgines web. A més, ajuda a millorar el rendiment del vostre lloc web i augmenta el seu rànquing.

3. Extracció de meta-dades:

Kimono Labs i Import. io són dues eines de raspat web destacades . Ajuden a extreure meta-dades i indexen les nostres pàgines web fàcilment. Si voleu esbrinar per què el lloc del vostre competidor està classificat millor que el vostre, podeu provar qualsevol d'aquestes eines i trobar paraules clau adequades per al vostre lloc.Amb importació. io i Kimono, podeu extreure fàcilment descripcions meta, meta títols i metaetiquetes i pot millorar el rendiment del vostre lloc web.

4. Navegueu pels llocs web per al rang de la pàgina:

L'objectiu de SEO és augmentar el rang de pàgines de les paraules clau determinades. Tots els administradors web necessiten un rascador web SEO que els pugui ajudar a millorar el rendiment global dels seus llocs. Una vegada que les dades estiguin completament rascades, podeu publicar-lo al vostre propi bloc i conduir-hi un trànsit de qualitat. Podeu provar Scrapy, una eina d'extracció de dades que esborra informació de diferents llocs web sense canviar les paraules clau principals. Una forma d'augmentar el rang és trobar el que fan els vostres competidors i emular els seus llocs web.

5. Enllaços interns i externs:

És segur dir que el raspat web i SEO tenen una relació forta. Sempre necessiteu enllaços interns i externs per obtenir un millor rànquing de motors de cerca. Amb Getleft, ParseHub i OutWit Hub, no només podeu rastrejar i extreure pàgines web, sinó també crear enllaços interns forts.

Amb les eines de raspat web, podeu determinar fàcilment quantes paraules clau ha utilitzat el lloc del competidor. Hi ha d'haver un nombre òptim de paraules clau en el vostre contingut i això pot ajudar a evitar l'emplenament de paraules clau. A més, podeu rascar dades útils de vídeos i imatges. Amb el tipus adequat de eines de raspat , podeu extraure fàcilment informació d'imatges i clips de vídeo i potenciar el vostre rànquing fins a cert punt. En resum, el raspat web i el SEO poden ajudar a entendre com el vostre competidor està aconseguint els resultats del motor de cerca Source .

December 22, 2017