Back to Question Center
0

Llocs web famosos per a l'extracció de dades - Semalt Advice

1 answers:

El raspat web, també conegut com a recol·lecció web, és una tècnica utilitzada per extreure dades de diferents llocs web. Les eines de rascades web accedeixen a pàgines web mitjançant el Protocol d'intercanvi d'hipertext i raspar informació útil segons les seves instruccions. Els bots o els rastrejadors web s'utilitzen amb aquest propòsit. Primer recopilen dades i deseu-les en una base de dades central. El següent pas és fer rastrejar informació significativa per als usuaris i exportar fitxers en els formats d'ús fàcil. Els investigadors i els comercialitzadors utilitzen raspadors web per extreure les dades que necessiten. Alguns dels llocs web més famosos per extreure dades s'esmenten a continuació:

1. Llocs de viatges:

La indústria turística ha prosperat en els últims mesos, i ara és una de les empreses més famoses i rendibles de la xarxa. Podeu crear fàcilment un portal de viatges i oferir vols, hotels i serveis de transferència barats locals i internacionals als vostres clients. Tanmateix, heu d'assegurar-vos que les ofertes que oferiu són vàlides. A aquest efecte, és possible que necessiteu extreure dades d'altres portals famosos, com ara TripAdvisor i Trivago. Les dades de TripAdvisor s'han tombat diverses vegades, i podeu desenvolupar fàcilment el vostre propi lloc web en funció de les seves dades.

2. Taules d'ocupació:

Un taulell d'ocupació ens facilita trobar llocs adequats per satisfer les nostres expectatives i fons educatius. Quan una empresa publica feina, els possibles candidats presenten els seus currículums i perfils. Aquest procediment es porta a terme fins que l'empresa en qüestió trobi el candidat adequat. El més important que un tauler d'ocupació ha de proporcionar és el gran volum de treballs que es mostra. Per tant, podeu involucrar a un gran nombre de persones i fer créixer el vostre negoci. Utilitza Kimono Labs o Importar. io per extreure dades de diferents taules de feina i construir una plataforma on la demanda satisfà l'oferta. Un cop extretes les dades, hauríeu de descarregar-lo al vostre disc dur. A més, assegureu-vos que les dades siguin precises i contingui breus presentacions tant d'un cercador de feina com de proveïdor de feina.

3. Llocs web de notícies:

Fer rascades de notícies és important si volem fer un ull als esdeveniments actuals. Quina és la millor manera d'obtenir les dades? Podeu utilitzar un rastrejador web o un rascador de dades (preferiblement Importar). io) per extreure informació útil de diferents portals de notícies. CNN, BBC i altres punts de venda es poden orientar amb Importació. io i Kimono Labs. Una vegada que s'extreu el contingut, podeu publicar-lo al vostre propi lloc web i, per tant, millorar el posicionament dels motors de cerca. Per exemple, si voleu articles sobre Donald Trump, trobareu informació útil sobre Google News. Una de les avantatges principals del raspat de llocs de notícies és que podeu fer-ho amb qualsevol eina i no necessiteu cap habilitat de programació. Per a les startups, és una oportunitat d'or per fer créixer el seu negoci i esborrar dades d'alta qualitat Source .

December 22, 2017