Back to Question Center
0

Què és l'extractor de text HTML? - Revisió Semalt

1 answers:

Extractor de text HTML és una manera fàcil de veure i guardar el text d'una pàgina web. Amb aquesta eina, podeu rascar els documents HTML i obtenir informació significativa en qüestió de segons. Si està frustrat perquè un lloc té text no seleccionable i busca una solució adequada, l'extractor de text HTML és la millor opció per a vostè.

L'extractor de text HTML té moltes característiques. Alguns d'ells s'han discutit a continuació.

1. Apte per als programadors

Per als programadors i no programadors, l'extractor de text HTML extreu codis i text des de les pàgines web desitjades. No cal tenir habilitats de programació per utilitzar aquesta eina. En canvi, necessiteu coneixements bàsics d'HTML i Python per fer el vostre treball. Aquesta eina no només és adequada per als programadors, sinó també per a empreses, iniciatives, periodistes i estudiants.

2. Extractor de text HTML per a dissenyador web

Un dissenyador web s'encarrega de crear excel·lents dissenys i pàgines web creatives per als seus clients. Si sou un dissenyador web professional i teniu una gran quantitat d'arxius HTML per extreure, haureu d'intentar l'extractor de text HTML. Aquesta eina garanteix la vostra protecció i privadesa a Internet, obtenint dades ben raspades. A més, recopila i extreu informació d'imatges i vídeos, cosa que facilita la creació de dissenys il·lustratius.

3. Extractor de text HTML per a tots els sistemes operatius

Una de les característiques més distintives de l'extractor de text HTML és que s'executa en tots els sistemes Windows. A més, aquesta eina es pot integrar amb qualsevol navegador web i és ideal per als usuaris de Windows 98, Me, 2000, NT, Vista, XP, 7 i 8. Descomprimirà el vostre fitxer i extreu el text en un format llegible.

4. Crea i gestiona agents i scripts

Amb l'extractor de text HTML, els administradors web poden crear i gestionar ambdós scripts i agents fàcilment. Involucra fàcilment les accions d'ajust de massa i realitza diverses tasques per als seus usuaris.

5. Podeu transformar dades no estructurades en informació utilitzable

Amb l'extractor de text HTML, podeu transformar les dades no estructurades en una informació útil i llegible de manera còmoda. No necessiteu cap habilitat de programació per utilitzar aquesta eina. Primer escaneja els vostres documents HTML i us proporcionarà almenys 40 plantilles de normalització per tal que us faciliteu la importació de les vostres dades.

6. Bé per als llocs web de notícies

The New York Times, CNN, BBC i The Washington Post són alguns dels llocs web de notícies més famosos. Amb extractor de text HTML, podeu extreure dades d'aquests llocs fàcilment. Us proporcionarà resultats de qualitat i solucionarà fàcilment tots els errors importants i menors. Amb aquesta eina, podeu crear contingut de qualitat i publicar-lo al vostre lloc web per obtenir millors classificacions de motors de cerca.

7. Els plans de pagament flexibles

Finalment, l'extractor de text HTML és idoni per a iniciatives i inclou diferents plans de primes.Per exemple, podeu triar el vostre pla bàsic si teniu un bloc privat i no podeu pagar ofertes econòmiques. El pla bàsic us costarà $ 20 al mes i desbloquejarà moltes funcions i opcions. No obstant això, la seva prova de 14 dies també està disponible Source .

December 22, 2017