Back to Question Center
0

Com prendre una decisió realment informada sobre l'eina de paraules clau en línia per a Amazon?

1 answers:

L'elecció de l'eina de paraules clau en línia adequada per a l'optimització de cerca d'Amazon és una tasca realment desafiadora. Si teniu en compte que la vostra llista de productes de SEO està girant principalment al voltant d'una recerca de paraules clau a fons, seguiu els principals punts de l'optimització del comerç electrònic, perquè pugueu prendre una decisió ben informada i prendre la decisió correcta.I no et donaré cap recomanació directa sobre cap eina de paraules clau en línia per a Amazon. Vull dir que només és per tu el que decidiu què s'adaptarà a la vostra botiga d'enviaments més ràpids. Només cal tenir en compte les següents idees bàsiques i suggeriments senzills que he refinat recentment durant un parell d'anys passats en la indústria i la meva pròpia experiència pràctica relacionada amb el tema.

Estableix prioritats generals de SEO pendents a l'audiència objectiu

Abans de res, feu-ho - Amazon SEO té moltes coses diferents que no necessàriament funcionen de la mateixa manera que per a la cerca en línia convencional amb Google. En general, el principal punt de diferència és que l'optimització d'Amazon és una tasca molt més àmplia i detallada, que està apostant principalment pels intents de compra del comprador i les paraules clau del producte molt específiques que estan orientades de forma precisa als seus possibles compradors.

Conegueu les intencions del comprador a Amazon

Crear la vostra llista principal de paraules clau que no guanya diners no és tan difícil com penseu. De fet, no cal precipitar-se a intentar trobar la vostra eina de paraules clau en línia definitiva per a Amazon. Vull dir que és millor que iniciïs la vostra investigació a fons amb els fonaments bàsics, per exemple, que Google Old Keyword Planner. De debò, seria un gran inici per a que obtingui una imatge completa de tots els termes de cerca relacionats i el vocabulari principal del comprador que confiarà en.

Segueix l'estructura principal del contingut d'Amazon SEO

Aquí és quan haureu de prendre la vostra elecció final per a l'eina de paraules clau en línia d'Amazon. Una vegada més, no et donaré una recomanació directa o mostrarà cap solució individual. Només has de navegar a Google per obtenir una eina popular i provada per l'ús d'un bon comentari al client, i ja estàs acabat. El que passa és que hi ha moltes ofertes diferents (ja sigui en accés obert o amb una subscripció pagada) perquè pugueu fer una recerca de paraules clau de comerç electrònic específicament a mida. En poques paraules, de vegades, moltes paraules clau potencialment guanyadores o frases de cerca de llarga cua que teniu a la vostra llista principal, simplement no donen lloc a les guanys reals del trànsit (per no parlar del vostre progrés esperat per aconseguir una millor taxa de conversió).

Fer la diferència entre tipus de paraules clau

No espatllar el temps en investigar tota la llista de frases prometedores de llarga cua. Recordeu que aquelles cadenes que contenen diverses paraules i expressions tenen un nivell generalment inferior de la competència de paraules clau. Per tant, invertir el vostre temps en la localització d'una combinació de cerca realment performativa encara subestimada pels vostres competidors més propers - és la clau del vostre èxit comercial a Amazon. Després de tot, aquí és només un fet fred: es calcula que gairebé el 70% de les cerques de productes d'Amazon provenen especialment a través de consultes de cerca de cua llarga. Això significa que el temps i l'esforç que passen allà sempre pagaran, segurament Source .

December 22, 2017