Back to Question Center
0

Voleu rascar les dades web? Semalt presenta el programari lliure d'extracció de dades web

1 answers:

Obtenir informació d'un lloc web és una tècnica complicada emprada per diferents empreses. Les organitzacions que volen recopilar volums de dades sobre determinats temes poden beneficiar-se dels següents programes:

1. Scraper

Scraper és una extensió de Chrome que té una àmplia gamma de funcions. No és només un rascador de dades, sinó un investigador de paraules clau. No és una eina massa sofisticada que pot exportar les vostres dades a Google Spreadsheets. Les vostres dades es copiaran i emmagatzemaran als vostres fulls de càlcul, gràcies a OAuth per fer-ho possible. El rascador és ideal tant per a programadors com no programadors.

2. Web Harvest

Web Harvest ve amb diferents opcions de configuració i és un gran programa d'extracció de dades de codi obert. Està escrit en Java i recull dades de llocs web bàsics i avançats. Web Harvest s'orienta principalment a les pàgines web basades en XML o HTML.

3. Scrapy

Scrapy és una altra eina de raspat de dades meravellosa . Es tracta d'un marc de rastreig en tota regla amb desenes de funcions i opcions. Scrappy funciona ràpidament i us ofereix els formats de dades desitjats. Es pot utilitzar només quan heu instal·lat Python al vostre dispositiu. A més, cal tenir una comprensió bàsica d'aquest llenguatge de programació.

4. FMiner

FMiner és una de les millors i més útils eines d'extracció de dades. En comparació amb altres programes similars, FMiner és més fiable i té millors característiques. Extreu dades, fins i tot des dels llocs web més complicats i admet formats JavaScript i AJAX. També obté dades en formats MySQL i Oracle, depenent de les vostres necessitats.

5. Outwit

OutWit és un dels programes d'extracció de dades més divertits i més útils. És l'extensió de Firefox amb un munt de propietats d'extracció de dades. Outwit simplifica la cerca web i ajuda a navegar per diferents pàgines web automàticament.

6. Barra d'eines de dades

La barra d'eines de dades pot automatitzar el procés de raspat de dades per a la vostra facilitat. Si voleu obtenir dades de diferents pàgines web i necessiteu informació sobre el punt, heu d'intentar la barra d'eines de dades.

8. iMacros

La millor característica d'iMacros és que pot automatitzar tasques repetitives. Tant si voleu utilitzar-lo a Firefox o a Google Chrome, iMacros admet tots els navegadors i us ajuda a navegar per una gran quantitat de pàgines web. A més, ajuda a convertir taules i llistes web a la informació utilitzable.

9. Google Web Scraper

Aquest és un programa d'extracció de dades basat en navegador que funciona com Outwit i Import. io. El rascador web de Google està dissenyat per extreure dades tant de text com d'arxius PDF. Cal ressaltar les dades que necessiteu i aquesta eina us proporcionarà les còpies desitjades en una hora. Podeu desar les vostres dades a Google Drive.

10. Extracte

Extracty és un programa de raspat relativament nou però sorprenent que funciona amb tecnologia d'aprenentatge automàtic. Podeu crear API amb aquest programa i rastrejar un lloc web complet en qüestió de segons Source .

December 22, 2017