Back to Question Center
0

Voleu rascar les dades web? Semalt presenta el programari lliure d'extracció de dades web

1 answers:

Obtenir informació d'un lloc web és una tècnica complicada emprada per diferents empreses. Les organitzacions que volen recopilar volums de dades sobre determinats temes poden beneficiar-se dels següents programes:

1. Scraper

Scraper és una extensió de Chrome que té una àmplia gamma de funcions. No és només un rascador de dades, sinó un investigador de paraules clau - trageriemen umzug von. No és una eina massa sofisticada que pot exportar les vostres dades a Google Spreadsheets. Les vostres dades es copiaran i emmagatzemaran als vostres fulls de càlcul, gràcies a OAuth per fer-ho possible. El rascador és ideal tant per a programadors com no programadors.

2. Web Harvest

Web Harvest ve amb diferents opcions de configuració i és un gran programa d'extracció de dades de codi obert. Està escrit en Java i recull dades de llocs web bàsics i avançats. Web Harvest s'orienta principalment a les pàgines web basades en XML o HTML.

3. Scrapy

Scrapy és una altra eina de raspat de dades meravellosa . Es tracta d'un marc de rastreig en tota regla amb desenes de funcions i opcions. Scrappy funciona ràpidament i us ofereix els formats de dades desitjats. Es pot utilitzar només quan heu instal·lat Python al vostre dispositiu. A més, cal tenir una comprensió bàsica d'aquest llenguatge de programació.

4. FMiner

FMiner és una de les millors i més útils eines d'extracció de dades. En comparació amb altres programes similars, FMiner és més fiable i té millors característiques. Extreu dades, fins i tot des dels llocs web més complicats i admet formats JavaScript i AJAX. També obté dades en formats MySQL i Oracle, depenent de les vostres necessitats.

5. Outwit

OutWit és un dels programes d'extracció de dades més divertits i més útils. És l'extensió de Firefox amb un munt de propietats d'extracció de dades. Outwit simplifica la cerca web i ajuda a navegar per diferents pàgines web automàticament.

6. Barra d'eines de dades

La barra d'eines de dades pot automatitzar el procés de raspat de dades per a la vostra facilitat. Si voleu obtenir dades de diferents pàgines web i necessiteu informació sobre el punt, heu d'intentar la barra d'eines de dades.

8. iMacros

La millor característica d'iMacros és que pot automatitzar tasques repetitives. Tant si voleu utilitzar-lo a Firefox o a Google Chrome, iMacros admet tots els navegadors i us ajuda a navegar per una gran quantitat de pàgines web. A més, ajuda a convertir taules i llistes web a la informació utilitzable.

9. Google Web Scraper

Aquest és un programa d'extracció de dades basat en navegador que funciona com Outwit i Import. io. El rascador web de Google està dissenyat per extreure dades tant de text com d'arxius PDF. Cal ressaltar les dades que necessiteu i aquesta eina us proporcionarà les còpies desitjades en una hora. Podeu desar les vostres dades a Google Drive.

10. Extracte

Extracty és un programa de raspat relativament nou però sorprenent que funciona amb tecnologia d'aprenentatge automàtic. Podeu crear API amb aquest programa i rastrejar un lloc web complet en qüestió de segons.

December 22, 2017