Back to Question Center
0

Semalt Shares 7 Millors característiques d'una eina de raspat

1 answers:

Utilitzant Data Scraping Studio, podeu extreure informació de llocs web que trieu en menys de 5 minuts. Sens dubte, és una de les millors i més útils eines web de raspat a Internet. Data Scraping Studio té una interfície potent i fàcil d'usar i esborra dades dels llocs Ajax, llocs protegits per contrasenya, llocs senzills i dinàmics, XML, JSON i altres fonts similars.Algunes de les seves característiques sorprenents s'esmenten a continuació.

1. Fàcil cerca de paraules clau:

Igual que tots els altres rascadors famosos, Data Scraping Studio proporciona una millor manera de buscar paraules clau. Només heu de descarregar i activar aquesta eina i utilitzar-la per organitzar les vostres dades segons les vostres paraules clau. Aporta moltes paraules clau i frases per inspirar-se. D'aquesta manera, no només esborra les vostres dades, sinó que també les organitza segons les vostres paraules clau de cua curta i de cua llarga.

2. Investigació de mercats:

Data Scraping Studio és l'únic rascador que realitza una bona recerca de mercat per als seus usuaris. A diferència d'altres rascadors de dades ordinari , aquesta eina proporciona resultats de qualitat basats en la vostra cerca. Per tant, és perfecte per als venedors, investigadors en línia, estudiants, periodistes i acadèmics.

3. Integració de dades web:

La millor raó per utilitzar Data Scraping Studio és que proporciona opcions útils per a la integració de dades web. És compatible amb tots els navegadors web i sistemes operatius, per la qual cosa és més senzill per a vostè per raspar les vostres dades i integrar-lo segons els vostres desitjos.

4. Comparar dades

Fins i tot els rascadors de dades de primera qualitat no poden comparar les dades de dos o més llocs web. Afortunadament, Data Scraping Studio té aquesta opció i us permet analitzar les dades de diferents pàgines web assegurant-vos que obtingueu resultats de qualitat i fiables. A més, aquesta eina edita les dades una mica, eliminant tots els errors ortogràfics i gramaticals de les vostres sortides.

5. Monitors de la qualitat:

Aquest programa supervisa la qualitat de les dades mentre s'està extraient del raspallat. Això vol dir que no cal tenir en compte l'extracció, ja que aquesta eina us permetrà obtenir dades llegibles i escalables automàticament al vostre format preferit.

6. Perfil / Product details provided:

Els usuaris d'aquest programari tenen accés fàcil al perfil i als detalls del producte. Això significa que si utilitzeu Data Scraping Studio per al vostre lloc web de comerç electrònic, podeu obtenir informació de gegants com Amazon i eBay sense comprometre la qualitat. Podeu provar aquesta eina per obtenir les dades del producte, la llista dels seus noms, les seves descripcions i fins i tot les imatges. Per tant, podem dir que Data Scraping Studio és una excel·lent alternativa a Amazon Scraper i Facebook Data Extractor.

7. Notificacions:

Diversos usuaris es queixen de la manca d'alertes de treball de raspat. A diferència de les eines habituals, Data Scraping Studio us avisarà quan les dades s'hagin desballestat. Només heu d'ajustar la configuració i començar a rebre notificacions directament a la safata d'entrada. També podeu rebre alertes al vostre mòbil amb les seves opcions especials. D'aquesta manera, Data Scraping Studio és el programari complet que pretén fer que el procés d'extracció de dades sigui més còmode i còmode. El millor és que és gratis Source .

December 22, 2017