Back to Question Center
0

Com es poden trobar les paraules clau de volum de cerca altes per a l'optimització d'anuncis d'Amazon?

1 answers:

Si teniu un producte viable per vendre a Amazon, també hauria de tenir una bona estratègia per vendre'l. Heu de fer que els vostres clients potencials comprin precisament els vostres productes en lloc dels competidors del vostre mercat. A la part inferior de la vostra campanya d'optimització, heu de realitzar una recerca de paraules clau completa. Per fer-ho de manera correcta, podeu contractar un expert en el camp d'optimització d'Amazon o utilitzar un programari de recerca de paraules clau especial. És essencial trobar tots els termes de cerca orientats alhora, per no tornar a aquest tema en el futur. Oblidar algunes paraules clau crucials pot portar diners i perdre noves oportunitats. Les paraules clau que tenen un alt volum de cerca a Amazon us ajudaran a mantenir-se millor que els vostres competidors i fer millors vendes.

En aquest article, parlarem d'alguns trucs pràctics per fer una recerca de paraules clau completa i millorar la visibilitat del vostre llistat a la cerca d'Amazon. D'altra banda, parlarem de les millors eines de recerca de paraules clau que serviran d'ajuda addicional en el procés d'optimització de la vostra llista d'Amazon.

Recerca de paraules clau d'Amazon

La recerca de paraules clau és una part integral de l'optimització de la seva llista de productes d'Amazon. Es tracta de buscar tots els termes de cerca rellevants i orientats per a un producte definit. Els termes de cerca d'alt volum són aquelles paraules que el vostre client potencial usaria per trobar el vostre producte a la pàgina de resultats de la cerca d'Amazon.

La recerca professional de paraules clau hauria d'incloure activitats com l'anàlisi de nínxol de mercat, auditoria de màrqueting i anàlisi competitiva. A més, cal fer una anàlisi del comportament del comprador per entendre el que busca en la majoria dels casos.

Com a regla general, és gairebé impossible recollir tota aquesta informació manualment. És per això que la majoria dels comerciants en línia tendeixen a utilitzar programari en línia.

Recomano utilitzar les següents eines ja que poden donar-vos les dades més precises:

  • Google Keyword Planner

L'eina més utilitzada per a la recerca de paraules clau és Google Keyword Planner. Podeu utilitzar les dades proporcionades per aquesta eina com a proxy per a l'optimització de contingut d'Amazon. No obstant això, cal tenir en compte que el rànquing d'Amazon és lleugerament diferent a Google. Per això, els suggeriments de paraules clau, que obtindreu mitjançant aquesta eina, no seran exactes. Heu d'aplicar alguns filtres d'Amazon per rebre una imatge dels tipus i el nombre de cerques realitzades per a productes a Amazon.

  • SEO Chat Keyword Suggest Tool

És l'eina de suggeriment de paraules clau del número u a la web. Proporciona dades d'autosuggest per a Amazon, Google, YouTube i Bing. És molt convenient si voleu comparar les diferències en la manera com els vostres clients potencials cerquen en diferents sistemes de cerca.

Aquesta eina pot autosuggesting termes addicionals de cerca de cua llarga afegint la paraula clau que heu introduït al vostre sistema. Quan seleccioneu tots els resultats suggerits i feu clic al botó de suggeriment, l'eina executa tots els suggeriments de paraules clau a través del quadre de cerca d'Amazon. Aquesta investigació proporcionarà frases de autosuggest més específiques.

  • Amazon Niche Analyzer

Si ets nou a Amazon i vols decidir quin nínxol de mercat és més adequat per a les teves necessitats empresarials, Amazon Niche L'analitzador és el que necessita. Ajuda a determinar quins productes pots vendre ia quin preu. A més, utilitzant aquesta eina, podeu calcular quant retornareu.

A més, aquesta eina us ajudarà a fer un seguiment de les estratègies i posicions de la vostra competència. Podeu identificar la seva estratègia de preus, supervisar la conversió de paraules clau i estimar els ingressos per vendes.

  • Semrush

Semrush és un programari d'optimització de professions que s'utilitza per a nombrosos propòsits d'optimització, incloent recerca de paraules clau. Aquesta eina us pot proporcionar els termes de cerca més rellevants i orientats en pocs minuts. A més, mostra les paraules clau del vostre competidor i la seva classificació. Tot el que necessiteu és copiar l'URL de la llista del competidor, i l'eina de Semrush us proporcionarà totes les paraules clau per les quals es classifiquen.

Com pot la recerca de paraules clau augmentar les vendes a Amazon?

Els vostres productes d'Amazon es mostraran a la pàgina de resultats de la cerca si els anuncis contenen totes les paraules clau que un client ha escrit a la consulta de cerca.Si heu perdut almenys una paraula, el vostre producte no té la possibilitat d'aparèixer als resultats de la cerca i, posteriorment, us perdreu la venda.

L'objectiu principal de la recerca de paraules clau és formar una llista de tots els termes de cerca que siguin rellevants per a un determinat producte. Si podeu incloure estratègicament les paraules clau de l'alt volum de cerca de l'Amazònia al text de la fitxa de producte, la recerca de paraules clau donarà lloc al fet que més clients veuran el vostre producte, feu-hi clic i, finalment, es convertiran en els vostres clients que paguin.

Com cercar termes de cerca d'alt volum per als vostres productes d'Amazon?

La primera caiguda, vull fer esment que heu de ser sistemàtics quan feu recerca de paraules clau per als vostres productes. Us ajudarà a ser precís i no a perdre cap informació essencial. Agrupar paraules clau en diferents categories us permetrà ser sistemàtic i complet. Aquestes paraules clau poden ser primàries i secundàries. Les paraules clau principals són aquelles que distribueixen el producte principal. Pot ser termes de cerca descriptiva que identifiquin un producte i reclamen les seves característiques essencials. Les paraules clau secundàries són termes de cerca més generals que es poden utilitzar quan es busquen les paraules clau principals. Es pot aplicar a paraules que afecten un determinat grup objectiu, tipus de persona, tipus d'ús o altres característiques del producte.

Per fer que la vostra recerca de paraules clau sigui resultant, heu de dividir tots els termes de cerca suggerits en dues categories bàsiques: primària i secundària. Amb el pas del temps, us ajudarà a trobar les combinacions de cerca més rellevants que poden augmentar el vostre rànquing d'Amazon Source .

December 22, 2017