Back to Question Center
0

Què és un extractor HTML? Semalt presenta famoses eines per extreure text des de documents HTML

1 answers:

Un extractor o rascador HTML és l'eina que extreu metaetiquetes, descripcions meta i títols d'un contingut. Per obtenir dades de documents HTML simples, només ha de tenir habilitats bàsiques de codificació. Però, per als sofisticats documents HTML, cal utilitzar extractors de contingut o rascadors de contingut fiable. Hi ha diferents llenguatges de programació com Java, Python, PHP, NodeJS, C + + i JS que necessiteu aprendre a extreure contingut d'arxius HTML simples i complexos.Per a les tasques relacionades amb HTML, les següents eines són les millors.

1. Importació. io:

Importar. io és un dels millors rascadors de contingut i extractors HTML a Internet. Funciona en diversos idiomes i en llesques i diu el vostre document HTML, produint dades en forma de taules i llistes. Aquest programa ofereix opcions per baixar les metadades en format JSON.

2. Octoparse:

Utilitzant Octoparse, podeu extreure una gran quantitat de dades de diferents pàgines web. És un dels extractors HTML més eficaços a Internet que permeten esbrinar les dades tant en formes estructurades com no estructurades. Octoparse agafa dades útils d'imatges, fitxers HTML, fitxers de text, vídeos i àudios.

3. Uipath:

Usant Uipath, podeu automatitzar fàcilment el farciment de formularis i la navegació. És un extractor HTML precís, simple i sorprenent i rascador de contingut a Internet. Uipath llegeix dades en les formes de JS, Silverlight i HTML, oferint els resultats més precisos i desitjables.

4. Kimono:

Kimono funciona bastant ràpid i elimina contingut de notícies i portals de viatges. És bo per als programadors i desenvolupadors. Aquest extractor HTML treu informació de centenars de pàgines web en una hora. Kimono facilita que extreieu dades en forma d'imatges, vídeos i text.

5. Raspador de pantalla:

Scraper de pantalla és un dels millors raspadors que ajuden a extreure dades de diferents documents HTML fàcilment. Pot realitzar tasques difícils i fàcils i tenir un munt de navegació i opcions precises d'extracció de dades per beneficiar-se. No obstant això, Screen Scraper requereix una mica de programació i habilitats de codificació. A més, aquesta eina ve tant en versió gratuïta com en versió premium i és ideal per als vostres fitxers HTML.

6. Scrapy:

Scrapy és el contingut d'alt nivell i el programa de raspat de pantalla que és bo per als vostres documents HTML. Es tracta d'un marc potent, utilitzat per indexar pàgines web i extreure dades de blocs i llocs fàcilment. Scrapy és efectiu per als documents HTML, i podeu controlar la qualitat de les vostres dades mentre s'està processant.

7. ParseHub:

ParseHub redirigeix ​​consultes als rastrejadors web en molt poc temps i utilitza una tecnologia avançada d'aprenentatge automàtic per identificar documents HTML i raspar-ne dades útils. ParseHub és compatible amb Linux, Windows i Mac OS X.

8. Spam Experts:

L'eina SpamExperts identifica i elimina el correu electrònic spam . A més, processa els vostres fitxers HTML i és un potent extractor HTML. Algunes de les seves millors opcions són la sincronització i la configuració de qualsevol fitxer HTML. Es pot desplegar localment i en els núvols. SpamExperts supervisa les dades sortints i entrants, oferint-vos els millors resultats possibles Source .

December 22, 2017