Back to Question Center
0

Semalt Expert: avantatges dels serveis de raspat web per als venedors

1 answers:

En aquests dies, les empreses no poden sobreviure sense dades ben extretes. Significa que hauríeu d'obtenir dades sobre competidors, clients, productes, serveis, nous clients i els nous mercats. Les dades a Internet són impactants, però els comerciants digitals consideren que és difícil recollir, extreure i reutilitzar les dades. Tanmateix, amb les eines adequades, no és difícil obtenir informació rendible i eficient per al vostre negoci en línia.

Aquí hem parlat sobre els avantatges de serveis web de raspat per a internet o social media marketers.

1. Assegurament de dades precises

Les eines d'extracció de dades en línia ajuden a extreure dades en formats llegibles i escalables, ajudant als màrqueting digitals a realitzar diverses tasques.La majoria de les empreses de recerca, empreses i empreses de màrqueting recopilen dades manualment per planificar, investigar i analitzar. Pel que fa al màrqueting en línia, el raspat web és el mètode millor, fiable i més segur de seguir. Els venedors d'Internet solen recollir informació sobre els seus competidors, les tendències actuals, els diferents productes i serveis. A continuació, utilitzen aquesta informació per a finalitats de promoció, preus i distribució. Els resultats d'alta qualitat només es poden garantir quan utilitzeu eines fiables i les dades extretes han de ser lliures d'errors i llegibles.

2. Estalvieu temps i espai

Un altre benefici de serveis de dades o web rascades és que estalvien tant el temps com l'espai. La velocitat a la qual la informació està disponible per als venedors d'Internet pot marcar la diferència. Si segueixen raspant les dades manualment, poden trigar bastant temps a obtenir els resultats desitjats. Però amb eines com la importació. io i Kimono, poden estalviar temps i energia i poden dedicar hores a una altra cosa en comptes de raspallar dades. Per tant, podem dir que el raspat web és, sens dubte, una gran ajuda per als venedors i executius.

3. Estigues en competitiu

Aprofitar el poder de la informació és vital en la transformació. Els resultats fiables i ràpids sobre preus i disponibilitat de productes i serveis en línia poden tenir un gran valor per als llocs de comerç electrònic, els minoristes en línia i els venedors d'Internet. Fins i tot les empreses de FMCG els encanten raspar dades de diferents pàgines web. Els venedors d'Internet després utilitzen aquestes dades per mantenir-se competitives, amb finalitats promocionals i orientar a un gran nombre de clients a tot el món.

4. Gestioneu els volums

Cada minut, la World Wide Web genera quintil·lions de bytes d'informació. Les dades transaccionals, les dades de la indústria, les dades demogràfiques i les dades de les xarxes socials són només algunes formes que necessiteu per al vostre negoci. Afortunadament, eines com XPath poden ajudar a extreure tots aquests tipus de dades des de diferents llocs web, i els venedors d'Internet ho utilitzen per impulsar les seves empreses i estratègies de màrqueting. Poden raspar milions de pàgines web.

5. Totes les dades d'un sol lloc

Per últim, els serveis de raspat de la web faciliten la conservació de totes les dades en un sol lloc, col·loqueu-los en formats utilitzables i ajuden els màrqueting d'Internet a realitzar diverses tasques convenientment. Quan hàgiu de fer front als diferents tipus de dades web, podeu utilitzar eines com ara la importació. io, i pot guardar-lo en una única base de dades, estalviant-vos el temps i l'energia i promocionant la vostra marca o producte a Internet d'una manera millor. La bellesa dels serveis de raspat web és que es poden personalitzar i adaptar-se als requisits del client Source .

December 22, 2017