Back to Question Center
0

Semalt: 4 eines de raspat de dades que estalviaran el temps

1 answers:

La programació és una part obligada de la ciència de la informació. Un ha de desenvolupar excel·lents habilitats de programació per raspar les dades manualment. Tanmateix, algunes persones no poden aprendre llenguatges de codificació diferents i cercar alternatives adequades. Les següents eines de raspat de dades són excel·lents per als no programadors.

1. Kimono Labs

Kimono Labs ha existit durant força temps. És una de les millors i més sorprenents aplicacions de raspallat de dades. Aquest programa de codi obert inclou una versió de prova de 15 dies, però la seva versió gratuïta també està disponible. Kimono Labs esborra tot el lloc web, a partir de la recopilació de dades i el seu raspallat i validació i desplegament. Kimono Labs també funciona com un potent rastrejador web i es pot utilitzar sense cap codi. A més d'això, us permet escombrar un gran nombre de llocs al mateix temps i no comprometre la qualitat en absolut. Kimono Labs és sempre la primera opció de les empreses, que s'utilitza per a la recopilació, visualització i organització de dades. També implementa anàlisis de grans dades per als seus usuaris, facilitant el seu treball.

2. Importació. io

El raspat de dades per als no programadors mai no ha estat tan fàcil. És una plataforma automatitzada d'extracció web construïda per experts i afirma que ha tret una gran quantitat de pàgines web fins ara. Importació. io és ideal no només per als no programadors, sinó també per als científics de dades. Aquesta eina detecta automàticament la millor informació per a vostè abans de començar a processar i també és utilitzada pels experts en mineria de text. Els seus hiper-paràmetres us permeten triar les dades lliures d'errors i fer-les rares en el format desitjat.

3. API de Facebook i Twitter

Per als experts en xarxes socials, empreses d'inici i no programadors, les API de Facebook i Twitter són força efectives. Proporcionen serveis de raspat de dades a través d'API específiques i triguen només uns minuts a recuperar les dades en el format desitjat. Utilitza fonts definides per crear conjunts de dades i rastrejar les vostres pàgines web en molt poc temps, sense coneixements tècnics i de programació. Les API ajuden a resoldre diferents problemes relacionats amb la informació, detecten i modifiquen errors en el seu text i obtenen informació d'alta qualitat, tant d'imatges com de vídeos per als usuaris.

4. Raspador (una extensió de Chrome)

Si utilitzeu Google Chrome amb regularitat i és el vostre navegador web principal, simplement proveu de Raspar. És un dels millors i més efectius programes de raspat de dades. Està construït amb tecnologia d'aprenentatge automàtic i està dissenyat específicament per als no programadors. El rascador pot extreure informació útil per a vosaltres i té moltes funcions destacades. La seva opció de detecció spam permet desfer-se de les dades de correu brossa i organitza informació basada en els vostres requisits, sense errors ortogràfics o gramaticals. El rascador també ajuda a analitzar els comentaris i correus electrònics, que us permet extreure bé les dades i determina si és útil per al vostre negoci o no.

A diferència d'altres eines de raspat de dades habituals, els 4 serveis anteriors no requereixen que tingueu una posició tècnica. A més, no necessiteu aprendre els llenguatges de programació per beneficiar-se d'aquests rascadors de dades . Només cal instal·lar-los i activar-los per beneficiar-se de les seves opcions i característiques de raspat de dades Source .

December 22, 2017