Back to Question Center
0

Em podeu ajudar amb una eina de paraules clau fiable per a l'optimització d'anuncis d'Amazon?

1 answers:

Tenir una bona pàgina de productes optimitzada per al comerç electrònic SEO i polit amb una eina de paraules clau específicament dissenyada per a Amazon significa que podeu atreure molta més atenció dels clients que busquen articles a la venda per aquí. Idealment, convertir la part del lleó d'aquests clients encara no desenvolupats en els compradors reals que realitzen compres amb vostè. I col·locar un conjunt perfectament adaptat de les paraules clau principals del destí en la ubicació correcta us ajudarà amb això. Per descomptat, no hi ha cap investigació de nínxol que pugui conduir la vostra botiga d'enviament a l'èxit final, almenys en solitari. I no importa el grau d'exactitud possible. Vull dir que per convertir-se en un venedor realment actiu a Amazon, hi ha moltes altres coses importants que es controlen contínuament, s'ajusten i es consideren una i altra vegada.

Per no dir que igual que cap altre mercat de maó i morter convencional, aquesta plataforma de comerç electrònic en línia està regida principalment per preus competitius, així com per l'autoritat de cada venedor i confiança. No obstant això, amb una recerca de nínxol en profunditat que es maneja correctament i que utilitza una bona eina de paraules clau per a Amazon, podeu fer que les coses siguin molt més fàcils. Després de tot, és probablement l'única manera pràcticament demostrada de configurar un flux continu d'usuaris en directe que us visitin regularment quan necessiten alguns dels articles que teniu a la venda. Així que, a continuació, hi ha algunes opcions molt bones per triar la vostra pròpia eina de paraules clau destacada per a Amazon i rock que ocupava el mercat amb la fitxa de producte que apareix a la part superior de la cerca del producte.

Keyword Tool Dominator

El primer ajudant en línia que us recomano per avui és Keyword Tool Dominator. Entre els seus bàndols més forts, hi ha un servei únic de suggeriments de paraules clau d'entrada que us pot proporcionar una gran imatge de totes les paraules clau rellevants i frases de cerca de cua llarga que utilitzen els compradors en viu a Amazon.D'aquesta manera, sempre podreu actuar de forma proactiva, sempre disposant-vos a sol·licitar els termes de cerca recomanats que guanyen popularitat fins al moment i, amb raó, s'espera que arribin a ser encara més actuals amb el temps.Amb una versió bàsica disponible en accés obert, podeu executar fins a tres consultes personalitzades de paraules clau diàries. I també podria pagar 16 dolars a l'instant per gaudir d'una versió completa d'aquesta eina de programari per a tota la vida.

Venedor científic

És una altra bona eina de paraules clau per a Amazon, que és particularment útil a l'hora d'eliminar totes les paraules clau negatives o la cerca potencialment pèssima de cua llarga frases - gairebé en molt poc temps. Scientific Seller és una eina gratuïta en línia per donar suport a les vostres fitxes de producte a Amazon amb una valuosa visió competitiva i suggeriments de paraules clau pràctics a mida només per al vostre article o categoria de producte.Tanmateix, tingueu en compte que per aprofitar al màxim el venedor científic, us recomano que l'hàgiu executat acompanyat del Planificador de paraules clau de Google. D'aquesta manera, s'evitarà qualsevol inconvenient, com ara el valor numèric associat amb les paraules clau o les frases de cerca de cua llarga que semblen aparèixer incorrectament Source .

December 22, 2017