Back to Question Center
0

Com augmentar el vostre rang i optimitzar els preus amb Amazon Rang Tracker?

1 answers:

El rastrejador de paraules clau d'Amazon és un programari en línia útil que està dissenyat per ajudar els webmasters a competir en aquesta plataforma comercial. Ofereix una oportunitat per promocionar productes d'Amazon a infinitat de compradors diaris i augmentar el volum de vendes.

Heu d'utilitzar aquesta eina de forma regular per millorar la vostra presència a Amazon. Heu de seguir contínuament el vostre rang de paraules clau orientat per mantenir i enfortir les vostres posicions. L'eina de rastreig de l'Amazones pren totes les molèsties automatitzant el procés de seguiment de les posicions de les paraules clau. Heu de passar molt de temps a la cerca manual de paraules clau i a l'estructuració de dades. Totes aquestes accions es faran automàticament en un període curt. El rastrejador d'Amazon comprova les teves classificacions diverses vegades al dia, oferint la informació més rellevant i actualitzada. Per exemple, si sabeu on es troben les classificacions, podeu treballar amb la vostra millora. O bé, si ja teniu la posició més alta a Amazon SERP, podeu treballar en la classificació d'un altre terme de cerca, augmentant les possibilitats que els vostres productes es mostrin als resultats de la cerca.

Per aquest motiu, utilitzant el rastrejador de classificació d'Amazon, sempre estaràs un pas per davant dels teus competidors.

Quins són els avantatges més significatius del rastrejador de classificació d'Amazon?

  • Sabeu el rànquing actual de les vostres paraules clau orientades

Si voleu tenir èxit a Amazon, necessiteu conèixer el vostre rànquing actual del producte posició. Aquestes dades us poden ajudar a millorar el rang de la pàgina d'Amazon i atraure més clients potencials a la vostra marca.

  • Podeu fer un seguiment dels canvis en les classificacions

Qualsevol canvi en el rànquing mostri que alguna cosa ha passat amb la vostra marca. Pot ser disminuir o augmentar el rànquing d'Amazon en el qual necessiteu reaccionar instantàniament. El rastrejador de classificació d'Amazon us proporciona totes aquestes dades i us permetrà prendre accions específiques per millorar la situació del vostre rànquing immediatament.

  • Target new search terms

Aquesta eina us permet afegir els nous termes de cerca al sistema i avaluar el seu potencial per orientar-los a la vostra fitxa d'Amazon. El rastrejador de classificació d'Amazon us mostrarà un volum de cerca per a cada paraula clau orientada, cosa que us permetrà determinar si val la pena o no. El volum alt de cerques d'una paraula clau orientada pot indicar tant: una alta competitivitat i popularitat entre els usuaris. Com a regla general, és massa complicat classificar les altes per a les paraules clau d'alt volum, i és millor que presteu atenció a termes menys competitius que també us poden portar a la pàgina de resultats de la cerca de la pàgina.

  • Realitzeu una anàlisi competitiva en un sol clic

Aquesta eina permet als comerciants d'Amazon realitzar un seguiment de les paraules clau potencials de la competència. Podeu afegir una de les paraules clau que ocupen els vostres competidors, comparar-la amb la mateixa i veure com es classifiquen. Si no sabeu amb precisió quines paraules clau utilitzen els seus competidors per classificar-se, podeu consultar el títol i la descripció dels seus productes Source .

December 22, 2017