Back to Question Center
0

Semalt: llocs web famosos sense desbloquejar

1 answers:

Per fer-ne les dades que vulgueu manualment, cal tenir unes excel·lents habilitats de programació. Alternativament, podeu utilitzar un rang d' eines d'extracció de dades web que tenen com a objectiu llegir, estructurar i raspar dades en un format específic. Tanmateix, alguns llocs web no es poden desbloquejar, el que significa que utilitzen tècniques anti-raspat o canvien el seu marcat regularment. Per exemple, LinkedIn, Alibaba i Facebook necessiten detalls d'inici de sessió, ofereixen accés a CAPTCHA i bloquegen adreces IP per garantir la protecció i la privadesa dels usuaris.

1. Facebook:

Facebook és un dels llocs web de xarxes socials més famosos que compta amb més de 20 milions d'usuaris actius a tot el món. Hi ha una gran quantitat d'aplicacions i programes de raspat de dades que volen extreure informació individual de Facebook. Malauradament, la majoria de les eines no ens proporcionen dades precises i llegibles. Facebook ha fet que els spammers i els pirates informàtics puguin recopilar informació sobre els seus usuaris . Es pot obtenir només amb l'ajuda d'un analitzador HTML com Python, però la majoria dels administradors web i autònoms ni tan sols saben els conceptes bàsics de Python. Recentment, es va llançar un raspador de Facebook per extreure informació vital d'aquest lloc web de xarxes socials. Amb un rascador de Facebook, només podeu recollir noms i adreces de correu electrònic dels usuaris de Facebook. Però si voleu recopilar dades a fons, no podeu utilitzar aquesta eina ni cap altre raspador similar.

2. LinkedIn:

LinkedIn és un altre lloc web de xarxes socials que és impossible de raspar. Tanmateix, podeu extreure parcialment dades d'algunes pàgines web, però la major part de la informació no es pot accedir. Només podeu raspar informació des d'un perfil públic de LinkedIn utilitzant Importa. io o Kimono Labs. Els venedors no poden aprofitar els serveis de raspat a causa de les fortes mesures de seguretat de LinkedIn. No obstant això, han començat a utilitzar Extractor de plom, que ajuda a raspar perfils públics. Aquesta eina només pot lliscar enllaços, noms i adreces de correu electrònic. Però si voleu obtenir l'identificador de Skype, l'identificador de Yahoo Messenger, l'adreça completa i l'ID de Twitter d'un usuari, LinkedIn no us permetrà fer-ho.

3. Alibaba:

Alibaba és un conglomerat tecnològic que ofereix serveis de negocis a consumidors en línia. Malauradament, no hi ha cap forma d'escombrar les dades d'aquest lloc web. A diferència d'Amazon i eBay, Alibaba ha fet que els usuaris no puguin obtenir informació sobre els seus productes, imatges, descripcions i preus.L'any 2015, es van introduir al públic una sèrie d'eines que permeten barallar les dades d'Alibaba amb facilitat. La majoria de les eines es paguen i no sorgeixen les expectatives d'inici. Alibaba opera una àmplia gamma de negocis a tot el món i connecta compradors amb proveïdors. Mentrestant, garanteix la seva privadesa i no permet que ningú no tregui dades. A partir d'octubre de 2017, Alibaba compta amb més de 500 milions d'usuaris actius mensuals a través de la seva plataforma. Alibaba fins i tot va superar als principals jugadors de núvols com Amazon, Google i Microsoft en el creixement dels ingressos en el núvol. Ha implementat les millors estratègies per garantir la privadesa dels proveïdors i bloqueja totes les adreces IP sospitoses en qüestió de segons Source .

December 22, 2017