Back to Question Center
0

Semalt ofereix la possibilitat de considerar el millor programari de rascades de dades gratuïtes

1 answers:

Hi ha diferents maneres d'obtenir dades dels blocs i llocs de la vostra preferència. Algunes de les tècniques de raspat de dades són adequades per a desenvolupadors i empreses, mentre que les altres estan destinades a programadors i autònoms. El raspat web és una tècnica complexa que converteix dades no estructurals en informació estructurada. Només s'aplica quan fem servir programari i eines confiables i autèntiques. Les següents eines interactuen amb els llocs i mostren dades útils en forma organitzada.

1. Sopa bella:

Aquesta biblioteca de Python ha estat dissenyada per raspar els fitxers XML i HTML. És fàcil d'instal·lar Beautiful Soup si esteu utilitzant el sistema Ubuntu o Debian.

2. Importació. Io:

Importació. io és una eina de raspat de webs gratuïtes que ens permet rascar dades de llocs complexos i senzills i organitzar-los en un conjunt de dades. És més conegut per la seva interfície moderna i fàcil d'usar.

3. Mozenda:

Mozenda és un altre programa útil i sorprenent web scraping que fa que sigui senzill fer-nos rastrejar dades i capturar el contingut de diversos llocs.Es tracta tant de versions gratuïtes com de pagament.

4. ParseHub:

ParseHub és l'eina de raspat de la web visual que ajuda a raspar text i imatges. Podeu utilitzar aquest programa per obtenir dades de punts de venda de notícies, portals de viatges i minoristes en línia.

5. Octoparse:

Octoparse és l'eina de raspat de la web del costat del client per a Windows. Pot convertir les dades no estructurats en una forma organitzada sense necessitat de codis. És bo tant per a programadors com per a desenvolupadors.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster és un meravellós programa de rascades web que funciona tant com rascador i rastrejador web. És àmpliament utilitzat pels experts de SEO i us permet escanejar llocs de manera millor.

7. Connotate:

Connotate és una eina automàtica de raspat de web. Només heu de sol·licitar la consulta i proporcionar alguns exemples de com voleu que s'extreuen les vostres dades.

8. Rastreig comú:

El rastreig comú ens proporciona conjunts de dades útils que es poden utilitzar per rastrejar els nostres llocs web.També conté dades en brut i extreu metadades per millorar el posicionament dels vostres llocs.

9. Crawley:

Crawley és un servei d'extracció de dades i raspament web automatitzat que pot raspar diversos llocs, convertint les seves dades en brut en la forma estructurada. Podeu obtenir els resultats en els formats JSON i CSV.

10. Content Grabber:

Content Grabber és un dels programes de rascades web més potents. Permet la creació convenient d'agents independents de raspat.

11. Diffbot:

Diffbot és una eina de rascatge de dades i un rastrejador web. Converteix les vostres pàgines web en API, oferint-vos els millors resultats possibles.

12. Dexi. Io:

Dexi. io és ideal per a professionals i novells. Aquest programa de raspat de web ennuvolat automatitza les teves dades i obté els resultats desitjats en qüestió de minuts. Es tracta tant de versions gratuïtes com de versions premium i també pot gestionar fitxers de JavaScript.

13. Estudi de rascatge de dades:

Data Scraping Studio recopila dades d'HTML, XML, documents PDF, així com múltiples pàgines web. Actualment només està disponible per a usuaris de Windows.

14. FMiner:

FMiner és el dissenyador de diagrames visuals i un programari de raspat web que permet crear projectes amb la seva opció de gravació de macros.

15. Grabby:

Grabby és un servei de rascades en línia que es pot utilitzar per fer rastrejar les dades d'adreces de correu electrònic i pàgines web. Es tracta d'un programa basat en navegador que no requereix cap instal·lació per fer les coses.

December 22, 2017
Semalt ofereix la possibilitat de considerar el millor programari de rascades de dades gratuïtes
Reply