Back to Question Center
0

Semalt ofereix la possibilitat de considerar el millor programari de rascades de dades gratuïtes

1 answers:

Hi ha diferents maneres d'obtenir dades dels blocs i llocs de la vostra preferència. Algunes de les tècniques de raspat de dades són adequades per a desenvolupadors i empreses, mentre que les altres estan destinades a programadors i autònoms. El raspat web és una tècnica complexa que converteix dades no estructurals en informació estructurada. Només s'aplica quan fem servir programari i eines confiables i autèntiques. Les següents eines interactuen amb els llocs i mostren dades útils en forma organitzada.

1. Sopa bella:

Aquesta biblioteca de Python ha estat dissenyada per raspar els fitxers XML i HTML. És fàcil d'instal·lar Beautiful Soup si esteu utilitzant el sistema Ubuntu o Debian.

2. Importació. Io:

Importació. io és una eina de raspat de webs gratuïtes que ens permet rascar dades de llocs complexos i senzills i organitzar-los en un conjunt de dades. És més conegut per la seva interfície moderna i fàcil d'usar.

3. Mozenda:

Mozenda és un altre programa útil i sorprenent web scraping que fa que sigui senzill fer-nos rastrejar dades i capturar el contingut de diversos llocs.Es tracta tant de versions gratuïtes com de pagament.

4. ParseHub:

ParseHub és l'eina de raspat de la web visual que ajuda a raspar text i imatges. Podeu utilitzar aquest programa per obtenir dades de punts de venda de notícies, portals de viatges i minoristes en línia.

5. Octoparse:

Octoparse és l'eina de raspat de la web del costat del client per a Windows. Pot convertir les dades no estructurats en una forma organitzada sense necessitat de codis. És bo tant per a programadors com per a desenvolupadors.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster és un meravellós programa de rascades web que funciona tant com rascador i rastrejador web. És àmpliament utilitzat pels experts de SEO i us permet escanejar llocs de manera millor.

7. Connotate:

Connotate és una eina automàtica de raspat de web. Només heu de sol·licitar la consulta i proporcionar alguns exemples de com voleu que s'extreuen les vostres dades.

8. Rastreig comú:

El rastreig comú ens proporciona conjunts de dades útils que es poden utilitzar per rastrejar els nostres llocs web.També conté dades en brut i extreu metadades per millorar el posicionament dels vostres llocs.

9. Crawley:

Crawley és un servei d'extracció de dades i raspament web automatitzat que pot raspar diversos llocs, convertint les seves dades en brut en la forma estructurada. Podeu obtenir els resultats en els formats JSON i CSV.

10. Content Grabber:

Content Grabber és un dels programes de rascades web més potents. Permet la creació convenient d'agents independents de raspat.

11. Diffbot:

Diffbot és una eina de rascatge de dades i un rastrejador web. Converteix les vostres pàgines web en API, oferint-vos els millors resultats possibles.

12. Dexi. Io:

Dexi. io és ideal per a professionals i novells. Aquest programa de raspat de web ennuvolat automatitza les teves dades i obté els resultats desitjats en qüestió de minuts. Es tracta tant de versions gratuïtes com de versions premium i també pot gestionar fitxers de JavaScript.

13. Estudi de rascatge de dades:

Data Scraping Studio recopila dades d'HTML, XML, documents PDF, així com múltiples pàgines web. Actualment només està disponible per a usuaris de Windows.

14. FMiner:

FMiner és el dissenyador de diagrames visuals i un programari de raspat web que permet crear projectes amb la seva opció de gravació de macros.

15. Grabby:

Grabby és un servei de rascades en línia que es pot utilitzar per fer rastrejar les dades d'adreces de correu electrònic i pàgines web. Es tracta d'un programa basat en navegador que no requereix cap instal·lació per fer les coses Source .

December 22, 2017