Back to Question Center
0

Com els enllaços de retrocés PR6 poden afectar el vostre lloc a SEO?

1 answers:

Tothom sap que les millors fonts d'enllaços d'entrada de qualitat de construcció són dominis de PageRank elevats. Serveixen per augmentar l'optimització del motor de cerca i moure la vostra posició a la pàgina de resultats de cerca.

Abans de començar a crear un perfil de backlink, heu de cercar i examinar sobre PR6, PR7 i altres llocs del motor de cerca. PageRank és un factor de classificació important que mostra l'autoritat del lloc web. Serveix per mesurar la importància de la pàgina web comptant el nombre i la qualitat dels enllaços que l'assenyalen. En altres paraules, és un sistema de qualificació complex adoptat per Google per classificar els llocs web. El PageRank mínim és zero i el màxim deu és deu. En els nostres dies, PageRank no serveix com una mesura única de l'èxit d'un lloc web. Tampoc garanteix un rànquing de cerca més alt, ni un augment del trànsit.

No obstant això, l'obtenció de vincle de retroció d'ubicacions de relacions públiques elevades continua sent essencial per a la millora del perfil de creació d'enllaços. Google premia només fonts de pàgines web de bona reputació i de llarga data, amb un alt PageRank. Per això, crear enllaços d'entrada li indicarà a Google el seu valor de contingut. Si el vostre perfil d'enllaç consisteix en enllaços de retrocés PR6 - PR10, ho classificaràs a Google TOP.

Tècniques per obtenir els enllaços de retrocés PR6

  • Demana els teus enllaços de retroalimentació del competidor

Estàs no només un webmaster en el vostre lloc que vulgui crear un bon perfil d'enllaç. La majoria de les fonts web TOP del vostre lloc tenen fortes campanyes de creació de vincles i busquen contínuament les noves oportunitats de creació de vincles. Creieu-ho o no, podeu beneficiar-vos dels enllaços de retorn del competidor. Han fet tots els treballs de construcció d'enllaços per a vostè. Així doncs, tot el que necessiteu és continuar incloent enllaços de retrocessió amb el marc RLR.

Cal realitzar una investigació competitiva i esbrinar com els competidors principals estan construint enllaços. I, finalment, necessiteu replicar o simplement prendre les seves tàctiques. Podeu posar-vos en contacte amb les fonts on els vostres competidors han creat els seus enllaços i pregunten sobre les oportunitats de creació d'enllaços per al vostre domini.

  • Avís de gratacels

Probablement hàgiu sentit a parlar d'aquesta eficaç tècnica de construcció d'enllaços introduïda pel brillant especialista en SEO Brian Dean. És senzill, però proporciona als administradors web excel·lents resultats.

En primer lloc, heu de dur a terme una investigació de nínxol de mercat i trobar articles o publicacions populars i molt vinculades.A continuació, heu de fer que la vostra peça de contingut estigui inspirada en els materials que heu llegit. Tanmateix, heu d'evitar copiar-los perquè es jugarà en contra vostra. Heu de crear un article únic basat en la vostra recerca. A continuació, heu de posar un enllaç a la versió anterior de l'article per assegurar-vos que els usuaris puguin enllaçar a la vostra nova peça de contingut actualitzada.

  • Tècnica d'escopeta de gratacels

Aquesta tècnica de construcció d'enllaços és similar a l'anterior. No obstant això, té una gran diferència. Funciona millor per a aquells que ja tenen la peça de contingut que cal promocionar. En aquest cas, cal confiar en molts gratacels per obtenir oportunitats d'enllaç. Aquesta tècnica us ofereix l'oportunitat de trobar un seguit d'altres pàgines web basades en el mateix tema que el vostre, que també té molts enllaços que apunten a ells Source .

December 22, 2017