Back to Question Center
0

Són els serveis de cerca de paraules clau d'entrada de Amazon o he d'obtenir una eina de programari?

1 answers:

Tothom sap que hi ha una àmplia varietat de serveis en línia diferents, eines de cerca de paraules clau d'Amazon i marcs plens de greix per ajudar-vos a fer-ho amb molt de temps. Tot i que algunes d'elles es poden trobar fàcilment en accés obert (almenys amb les seves versions bàsiques disponibles de forma gratuïta), la resta venen com a ofertes pagades amb una subscripció de per vida o periòdica, o amb càrrecs pendents per acció (i. e. depenent de la quantitat d'operacions que realment s'estigui realitzant allà). Però, què passa si dic que Amazon té el mode de cercador de paraules clau disponible de manera predeterminada, però encara no s'utilitza fins ara cap venda de comerciants allà? Vull dir que també podeu anar investigant les paraules clau del producte, literalment, d'una manera buida.

Opció d'autocomplaçament d'amazones

Pot semblar una alternativa, però podeu utilitzar una opció d'emplenament automàtic predeterminada a Amazon com a eina de cerca de paraules clau. Per descomptat, tenint en compte que teniu un parell de pensaments o idees de sembra en la variació de cerca de cua llarga. Tot el que necessiteu aquí és continuar escrivint a la barra de cerca d'Amazon, i feu servir suggeriments d'emplenament automàtic per al vostre benefici.

Amazon PPC

Una altra forma predeterminada de posar el vostre producte davant de les paraules clau de cerca més rellevants. Deixeu que Amazon faci la vostra feina: utilitzeu campanyes de pagament per clic per treure automàticament algunes paraules clau de nínxol noves, o no és tan popular que els termes de cerca guanyin popularitat fins ara. Per descomptat, l'única condició és que haurà de tenir el llistat d'articles, així com un efectiu addicional per gastar amb aquest propòsit.

Shark Amazon Keyword Finder

L'eina AMZ Shark és una manera molt senzilla d'orientar el conjunt correcte de paraules clau del producte amb els sinònims LSI relacionats, també com agafar més frases de cerca de cua llarga i descobrir millors oportunitats de nínxol que els seus rivals més propers han estat utilitzant fins ara. Tot el que necessiteu aquí és només introduir una paraula clau de llavor única, i ja heu acabat. Beneficiar-se d'una llista realment massiva que conté centenars de suggeriments de paraules clau útils, idees de productes relacionades i tendències de cerca comuns de llarga cua que hi prevalen per ara. Només cal pensar què pot funcionar per a la vostra empresa i que, probablement, s'haurien de deixar per una futura referència.

Vendedor Prime

Entre les eines de cerca de paraules clau d'Amazon que són molt potents i molt precises, el primer venedor és probablement el millor per ajudar-vos a detectar ràpidament algunes de les paraules clau més rendibles i potencialment rendibles. frases de cerca de cua estretament relacionades amb el vostre nínxol de mercat o categoria d'article. Fins i tot la seva versió gratuïta va resultar extremadament guanyadora per a mi per complir la meva llista principal de les principals paraules clau orientades. La versió de pagament del venedor Prime, però, us pot ajudar amb investigacions de paraules clau encara més avançades, optimització d'anuncis i informació de seguiment de paraules clau, de manera que sortir d'aquesta competència en el mercat cutthroat pot ser una mica més manejable Source .

December 22, 2017