Back to Question Center
0

On trobar una llista d'enllaços de retrocés d'alta PR?

1 answers:

Els dominis Edu es consideren els més poderosos a la web. Els enllaços d'entrada procedents d'aquests llocs tenen molta autoritat i valor per a les fonts web enllaçades.

Els enllaços d'entrada a Edu són enllaços que provenen de fonts web d'alta autoritat educativa. Google atrau els enllaços com a confiança i amb més autoritat i dóna crèdit al domini enllaçat. En altres paraules, diversos enllaços de retrocessió de qualitat pot aportar més valor al vostre lloc que milers d'enllaços de baixa o mitjana qualitat. Poden augmentar significativament el vostre rànquing i ajudar-vos a obtenir-ne a la part superior de la pàgina de resultats de la cerca.

Com a norma, els dominis edu no són fàcilment accessibles i només els que tenen establiment certificat d'educació poden construir els seus orígens web en dominis edu. A més, la quantitat més gran de dominis edu ha existit durant força temps. Les fonts web que existeixen al web durant molt de temps tenen molts enllaços entrants i, posteriorment, un elevat PageRank. Per això, té sentit crear una llista d'enllaços de retorn d'edu. Quant a mi, Google fa un favor als dominis de edu. Tanmateix, heu de treballar dur amb el contingut, l'optimització del lloc i la reputació de marca per obtenir els enllaços d'entrada de l'edu. Per aquest motiu, els continguts educatius basats en la investigació artesanal creuen que centrar-se en aconseguir uns enllaços backlinks respectius per als propòsits d'optimització del motor de cerca us pot ajudar a classificar-se millor.

Una forma d'obtenir una llista d'enllaços de retrocessió d'edu

Alguns webmasters creuen que és gairebé impossible obtenir backlinks d'educació gratuïts. Nombrosos obstacles no permeten als administradors web crear enllaços entrants als enllaços de retorn d'edu. És difícil trobar contingut, és dolorós seguir tots els requisits i altres motius ridículs que mantenen els propietaris de llocs web allunyats de les oportunitats de creació de vincle d'edu.

No obstant això, en realitat, tot és molt més fàcil. Si saps el que estàs fent, aconseguir enllaços d'entrada no serà complicat. No obstant això, en primer lloc, necessiteu crear tàctiques efectives de construcció d'enllaços i anar després d'ells. Anem a discutir alguns d'ells.

  • Resource powerhouse

És una de les maneres més fàcils d'obtenir enllaços des de qualsevol domini, inclosos els recursos educatius. Els llocs web d'Edu són grans en pàgines de recursos. Pot ser beneficiosa per als administradors web que saben què fan. Certament haureu d'estar en nínxols específics per utilitzar aquesta tècnica de creació d'enllaços. Per exemple, si la vostra empresa es col·loca a la indústria del condicionament físic, podeu aprofitar-la. Proporcioneu una cerca de Google, utilitzant les següents consultes: "lloc:. edu fitness + inurl: resources, "" site:. edu dietes primes + inurl: enllaços, "etc. En fer aquesta recerca, obtindreu una llista de les fonts web de edu. Heu de posar-vos en contacte amb aquests propietaris o administradors del lloc web i dir-los sobre la vostra font web rellevant amb gran quantitat d'informació sobre el tema.

Aquest edifici de vincle és bo, però heu de tenir en compte que lluny de totes les persones enllaçarà amb la vostra pàgina o amb la vostra peça de contingut. Hi ha el risc que un percentatge important de webmasters només ometeu la vostra proposta. No obstant això, heu de prendre'l adequadament ja que aquest mètode és senzill i no triga gaire temps. És per això que cada enllaç que aconsegueix capturar d'aquesta manera és una victòria per a vostè Source .

December 22, 2017