Back to Question Center
0

Com aconseguir bons enllaços d'entrada de manera gratuïta i senzilla?

1 answers:

Els enllaços externs o entrants serveixen com a motor de SEO en els nostres dies. Els enllaços d'entrada són molt apreciats pels motors de cerca, especialment per Google i els ajuden a determinar el rang de lloc web a la pàgina de resultats de la cerca. Segons algunes fonts, els enllaços entrants són el segon factor de classificació de Google després de la rellevància del contingut. Sense enllaços d'entrada, la vostra empresa no serà visible per als vostres clients potencials i, posteriorment, es produirà pèrdues.

Avui en dia, els algorismes de classificació no funcionen de la mateixa manera que diversos anys abans, quan el nombre d'enllaços entrants era el factor més significatiu del perfil d'enllaç útil. Actualment, els motors de cerca avaluen la qualitat dels enllaços d'entrada en lloc de la seva quantitat. És substancial de quines fonts vénen els vostres enllaços i la rellevància que tenen amb el contingut d'un lloc web. De fet, els motors de cerca utilitzen molts factors per determinar la qualitat dels enllaços entrants dels llocs de classificació. Tanmateix, els constructors d'enllaços experimentats distingeixen quatre categories àmplies: rellevància, confiança, diversitat i autoritat. Per tant, tots els vostres enllaços entrants han de seguir aquests quatre criteris necessaris. Si no compleixen aquests requisits, hauríeu d'intentar millorar la seva qualitat o utilitzar Google Disavow Tool per eliminar-los.

Així doncs, anem a discutir alguns aspectes essencials sobre com aconseguir enllaços de seguretat de qualitat de llocs web de bona reputació i de confiança.

Maneres d'obtenir bons enllaços d'entrada per millorar el rang de pàgina web

Un objectiu de construcció de vincle no és fer que els seus vincles siguin naturals és fer que els vostres enllaços siguin naturals. La forma més orgànica de crear enllaços d'entrada és produir contingut de qualitat i atractiu per a fer que els usuaris enllacin. No obstant això, en realitat, no sempre passa. La manera més eficient és dirigir-se a fonts d'Internet amb una alta autoritat amb continguts als quals els agradaria enllaçar. El problema és que és difícil obtenir enllaços d'altes pàgines de PageRank perquè només funcionen amb dominis populars i tenen estàndards extremadament d'alta qualitat. Tanmateix, en aquest paràgraf, recopilem algunes estratègies efectives de creació d'enllaços que us ajudaran a obtenir bons enllaços d'entrada.

  • La tècnica de l'home en moviment establerta per Brian Dean

Cal fer la vostra recerca de mercat i buscar llocs web o pàgines web que ja no estiguin disponibles.A la següent etapa, heu d'utilitzar qualsevol tècnica de rastreig d'enllaços professionals i descobrir els dominis que enllacen amb la pàgina que ja no existeix.Per obtenir aquesta informació, podeu utilitzar Semalt Web Analyzer o Majestic Crawling Tool. En la següent etapa, heu de distingir els aspectes rellevants per a la vostra indústria i els vostres dominis. Creeu la nova peça de contingut o agafeu un dels vostres articles existents si s'adhereixen al punt i ofereixen als propietaris del lloc que reemplacin els enllaços no disponibles amb el nou del vostre lloc.En la majoria dels casos, els propietaris de llocs web accepten aquesta proposta, ja que és una oportunitat excel·lent per a ells enriquir el seu perfil d'enllaç amb un enllaç backlink més endavant.

  • Mètode de reemplaçament d'enllaços trencats

Al principi, pot semblar-se a la tècnica de construcció d'enllaços Brian Dean anteriorment esmentada. No obstant això, no és el mateix a la pràctica. Segons aquest mètode, heu d'analitzar els vostres dominis orientats i descobrir els enllaços trencats que generen pàgines no disponibles. A continuació, amb l'ús de l'extensió Google Chrome Broken Checker Link, heu de trobar enllaços que indiquen pàgines d'error d'una font web en particular. Usant aquesta extensió de Google, podreu trobar una infinitat d'enllaços trencats. Heu d'ordenar aquests enllaços i trobar només els que són rellevants i que generen trànsit. A continuació, heu de crear una peça de contingut sobre el mateix tema que un lloc web sobre i obtenir un millor tracte als dominis orientats, oferint-los que es vinculi al vostre lloc en comptes de l'error un Source .

December 22, 2017