Back to Question Center
0

Quins són els orígens de backlink sense explotar de Backlinko?

1 answers:

Els enllaços d'entrada continuen executant el món digital, tot i que alguns articles així com els administradors web ens diuen altres coses sobre ells. De fet, els últims estudis d'optimització de motors de cerca mostren que els enllaços d'entrada són un dels factors de classificació més significatius per a Google i altres motors de cerca.

Quan es tracta de vincular la construcció, hi ha molts mètodes provats i veritables disponibles. Alguns d'ells segueixen les directrius de Google, mentre que d'altres ho violen. En els nostres dies, algunes de les tècniques generadores d'enllaços són menys resultants en els nostres dies (f. e. Publicació de convidats o comentaris enllaços d'entrada). No obstant això, encara hi ha moltes maneres menys conegudes o subterrànies de com obtenir enllaços de retrocessió gratuïts d'alta qualitat.

En aquest article vaig a compartir amb vostès diverses tècniques de construcció de vincles subterranis, alguns d'ells he pres el préstec del propietari de Brian Dean Backlinko. Anem a veure cada un d'ells.

Maneres d'obtenir enllaços d'entrada a causa de la metodologia de Backlinko

 • Tècnica de construcció de vincle social

per obtenir enllaços externs de les xarxes socials. Segons aquest mètode, heu de compartir contingut rellevant i reproduir el contingut que es compartia fortament. Després d'això, heu d'arribar als usuaris que inicialment han compartit aquest contingut i proporcionar-los una peça nova o actualitzada.

 • Tècnica de construcció d'enllaços de gratacels

Aquesta tècnica de construcció d'enllaços de gratacels va ser desenvolupada per Brian Dean. Li va ajudar a augmentar el seu trànsit orgànic en més del 400%. Segons aquest mètode, heu d'identificar els termes de cerca més baixos i trobar un contingut molt popular entre els usuaris. Després d'això, hauríeu d'escriure-lo millor per als mateixos termes de cerca. Assegureu-vos que la vostra nova versió del contingut sigui única i basada en la recerca. Per completar aquest procediment de creació de vincles, heu de promocionar aquest contingut actualitzat a les xarxes socials amb l'objectiu que alguns dels dominis de relacions públiques més altes eventualment us vinculin.

 • Els testimonis són molt útils per a qualsevol empresa, ja que mostren la satisfacció dels clients cap als productes o serveis que ofereix una empresa

  • Testimonis. Els administradors web els busquen, ja que saben quins avantatges poden aportar a les seves botigues en línia. D'aquesta manera, crear el vostre testimoni proporciona excel·lents oportunitats per guanyar-vos un enllaç entrant fàcilment però autoritzat. Els usuaris atrauen més empreses que tenen testimonis orgànics de clients reals que llocs web que presenten comentaris espasmòdics (per regla general, aquests testimonis es poden detectar fàcilment). Com més testimonis realitzeu el vostre lloc, més alt es classificarà a la pàgina de resultats de cerca. A més, sembla més fidedigna per a altres empreses. Per aquest motiu, es vincularan al vostre lloc sense ni tan sols preguntar.


   Tot el que necessites fer és triar un producte que més t'agradi i contactar-te amb el seu proveïdor per donar-li testimoniatge a aquest producte particular. La majoria de les grans plataformes minoristes tenen una pàgina testimonial especial per a aquest propòsit. Per això, serà fàcil que enviïs el teu testimoni directament a través del seu lloc web.

   Aquesta tècnica de creació d'enllaços també ha estat introduïda pel propietari del blog Backlinko, Brian Dean Source .

 • December 22, 2017