Back to Question Center
0

Em podeu ajudar a trobar vendes d'enllaços d'alta PR?

1 answers:

Reconec que no és fàcil trobar el lloc adequat i segur que ofereixi enllaços d'alta PR per a la venda. I, per descomptat, és gairebé impossible crear tants enllaços d'entrada amb una alta autoritat de domini, PageRank i les qualificacions de l'Autoritat de la pàgina - de manera purament natural, sense cap tipus de pagament. Idealment, utilitzeu només fonts legítimes per obtenir enllaços d'entrada de qualitat que indiquin les pàgines web del vostre lloc o bloc. I tinc un munt de llocs per a vostè per trobar un enllaç de publicació d'alt PR per a la venda - esperem que amb el menor risc possible d'aterrar-se una pena de classificació amb Google.

Llocs adequats amb enllaços d'entrada de relacions públiques elevades per a la venda

No és necessari perdre el temps donant-vos aquest avorrit recordatori: qualsevol acció que inclogui enllaços pagats per SEO sempre ser un esforç definitivament arriscat. Per aquest motiu, a continuació, us mostraré alguns llocs més o menys segurs i provats per l'ús. Si sou prou valent (o descuidat, qui sap?), Aquí és on podeu donar un impuls al vostre SEO, almenys sense aixecar una bandera vermella amb Google immediatament.

  • Gestió d'enllaços: aquest recurs es pot recomanar com la millor opció per fer el primer cop d'ull amb l'adquisició de backlinks pagats de qualitat aparentment natural per potenciar el vostre SEO a escala. Podeu trobar una àmplia disponibilitat d'enllaços diferents amb diverses puntuacions DA, PA i PageRank. Tingueu en compte que, tenint en compte que el vostre pressupost és massa estricte, aquesta opció seria la vostra millor opció, oferint etiquetes de preus més barates entre la resta de llocs provats per l'ús d'enllaços d'alta PR per a la venda.

  • Black Hat Links - és el segon millor lloc per comprar un parell de backlinks o fins i tot un gran conjunt que vindrà a granel i amb un descompte preu. Però us recomano considerar aquesta font de construcció de vincle pagat en cas que estigueu preparat per comprar almenys 50-60 enllaços. I la característica molt especial d'aquest lloc és que gairebé tots els enllaços d'entrada que podeu comprar hi venen amb un atribut DoFollow disponible.
  • Fiverr - tot i que aquest lloc és conegut entre les comunitats de màrqueting digital i màrqueting d'afiliació, encara es pot convertir en una molt bona opció per a aquells que busquen vendes de relacions d'alta PR. Tingueu en compte, però, que Fiverr us proporcionarà un progrés mesurable a SEO només quan s'utilitza amb cura. Vull dir que hi ha massa eines automàtiques diferents disponibles, de manera que mai no hauríeu de sortir per obtenir tants enllaços com sigui possible. Recordeu que els guanys excessivament ràpids en la construcció d'enllaços es veuran sempre sospitosos a ulls de Google.
  • Backlinks Hub - és l'última opció que m'atreve recomano intentar comprar backlinks de qualitat per a SEO. Entre els seus aspectes més forts és la garantia anual que acompanya cada backlink comprat en Backlinks Hub. I aquest recurs sembla estar apostant més per la qualitat que per l'accessibilitat. No obstant això, les etiquetes de preus habituals a fora poden semblar una mica fortes Source .
December 22, 2017