Back to Question Center
0

Quins són els recursos per a les estratègies de construcció d'enllaços posteriors?

1 answers:

Comencem per una definició de l'estratègia de construcció de vincle. Si feu servir Google per aquest terme, rebrà una llista de tàctiques que us poden ajudar a obtenir enllaços, però no us portarà a una estratègia general de creació d'enllaços.

En termes generals, aquestes estratègies descriuen el concepte de creació de contingut valuós per fer que altres pàgines web enllacin amb el vostre. Un altre concepte que també pot contribuir amb la generació d'enllaços inclou: crear relacions i associacions en línia; animar els clients a enllaçar; compartiu la font a la vostra comunitat; Participa en esdeveniments en línia i comunitaris.

backlink building strategies

Tots aquests conceptes són vàlids i valuosos per a les estratègies de construcció d'enllaços posteriors. Tanmateix, només ens mostren els possibles motius pels quals altres llocs web poden enllaçar al vostre domini. No donen una resposta completa a la vostra pregunta, proporcionant només la meitat de l'estratègia.

L'estratègia de construcció de vincles és un procés d'assoliment dels objectius empresarials a través de les fonts web disponibles. El procés de construcció d'enllaços es considera una tàctica ja que el vostre objectiu final aquí depèn directament de l'execució. No obstant això, és impossible aconseguir un resultat sense un enfocament correcte. En cas contrari, els enllaços que protegiu poden servir o no com a objectius empresarials reals.

Aquest article està dedicat a l'enfocament correcte d'una estratègia de construcció d'enllaços SEO. Comencem amb el que hauria de ser l'objectiu principal de la campanya de construcció d'enllaços.

Els motius pels quals el vostre lloc requereixen estratègies de construcció d'enllaços posteriors

  • Creeu connexions entre fonts web de qualitat

És bastant clar que Cada lloc web malgrat la seva orientació i grandària necessita enllaços d'entrada. Hi ha una part fonamental de l'estructura d'Internet. No obstant això, per què necessitem enllaços externs?

Hi ha dues raons principals que necessiteu enllaços d'entrada:

  1. Per estar en contacte amb comunitats en línia autoritzades, llocs web i plataformes de la vostra indústria;
  2. Per classificar els termes de cerca rellevants i de gran volum.

Google avalua els llocs web mitjançant algoritme PageRank. Aquest algorisme de Google utilitza enllaços d'entrada d'altres fonts autoritzades per determinar la popularitat, l'autoritat i la rellevància de la pàgina web. Aquest algoritme influeix directament en la posició del lloc web a la pàgina de resultats de cerca i augmenta la reputació d'una font web als ulls de Google.

backlink building seo

  • Obtenir trànsit apuntat

Una estratègia clara és important per a aquells que vulguin invertir en un enllaç. edifici. Heu de guiar un objectiu més enllà de cada enllaç invers. En cas contrari, tota aquesta campanya i esforços que posareu serà inútil. Per tant, us feu una pregunta sobre quina finalitat necessiteu un enllaç? La resposta més comuna i raonable a aquesta pregunta és el guany de trànsit. El trànsit significa que més clients potencials faran clic al vostre lloc i probablement es convertiran en clients que paguin. Definir el vostre objectiu ha de començar amb una recerca d'oportunitats. Cal investigar quines oportunitats existeixen al vostre nínxol i com es pot beneficiar d'elles.

Analitzant el rendiment del lloc actual, les fonts web disponibles per a vostè i creant un pla per millorar-lo. En fer-ho podreu desenvolupar l'estratègia de creació d'enllaços Source .

December 22, 2017