Back to Question Center
0

Com obtenir enllaços d'entrada rellevants de maneres fàcils?

1 answers:

És possible que hagis escoltat dels nostres articles anteriors sobre la importància de la construcció d'enllaços per a l'optimització del lloc web. Els enllaços d'entrada són crucials per a SEO a causa del nombre de factors diferents: milloren la visibilitat del lloc web a la pàgina de resultats de la cerca; augmenten l'autoritat del lloc web a ulls de Google; creen un flux de trànsit constant a un lloc web i augmenten la reputació del domini. Per tant, si voleu crear un perfil d'enllaç sòlid per maximitzar el trànsit del motor de cerca, necessiteu una bona estratègia de backlink que funcioni per a vosaltres.


Anem a dir algunes paraules sobre el paper dels enllaços d'entrada en el procés d'optimització. Els enllaços d'entrada són un concepte simple: quan un enllaç del domini es vincula, aquest enllaç extern es considera un enllaç backlash. El paper crític en la construcció d'enllaços té una qualitat de forma d'origen en la qual s'estableix un enllaç. Els motors de cerca avaluen la qualitat del backlink pel nombre de criteris particulars que inclouen una autoritat del domini, el nombre i la qualitat dels enllaços externs que apunten a aquest domini, la rellevància del contingut a la font web enllaçada, etc.Si tots aquests criteris mostren un resultat positiu, una font web obtindrà un rang més alt.

Cada enllaç invers proporciona una certa quantitat de suc d'enllaç basada en la seva reputació, història i autoritat en un nínxol de mercat determinat. En conseqüència, els enllaços d'entrada de fonts web PR 9 o 10 d'alta qualitat són més eficients que els enllaços d'entrada de baixa qualitat dels llocs web afiliats que no tenen cap valor per als usuaris.

Amb tot el que s'ha dit, si voleu classificar-se a la pàgina de resultats de cerca de Google, heu d'adquirir enllaços de seguretat rellevants i de qualitat d'alta pàgina web de relacions públiques.

En aquest article, parlarem de diverses maneres difícils de com aconseguir enllaços d'entrada de qualitat fàcilment. Espero que aquestes tècniques us ajudin a classificar el vostre lloc per als vostres termes de cerca orientats. Així doncs, fem un cop d'ull a aquestes tècniques de construcció d'enllaços.

Maneres fàcils d'obtenir enllaços d'entrada al vostre lloc

  • Testimonis

En escriure testimonis de qualitat, rebeu un oportunitat d'enriquir el vostre perfil de backlink amb enllaços d'entrada rellevants des dels llocs autoritzats. Sempre que compreu productes o serveis que valguin la pena, podeu deixar un testimoni al lloc del venedor. Normalment, els testimonis tindran un enllaç al vostre lloc per demostrar que el testimoni es crea orgànicament. Us ajudarà a obtenir enllaços d'entrada fàcils al vostre lloc sense gastar un cent. Si posen un enllaç nofollow al vostre testimoni, podeu demanar-los que el canviïn en un enllaç directe sense fer-ho.

  • Directori RSS

Podeu trobar nombrosos directoris RSS al voltant de la web que permeten als usuaris explorar diferents blogs, fòrums o fonts web sobre diversos temes. És una oportunitat perfecta perquè qualsevol lloc web obtingui un enllaç backlash lliure d'un d'aquests directoris rellevants. Tot el que necessiteu és enviar el vostre feed RSS a aquests directoris. Podeu fer-ho manualment o automàticament. Si voleu fer-ho automàticament, podeu utilitzar un programa anomenat Fast RSS Submitter. Aquest programa us ajudarà a enviar el domini a més de 100 directoris RSS de forma automàtica, estalviant molt temps i esforços Source .

December 22, 2017