Back to Question Center
0

Què s'ha de tenir en compte mentre es generen enllaços de seguretat rellevants per a la realització d'un SEO?

1 answers:

No cal dir que crear enllaços d'entrada rellevants per a SEO de la manera correcta té algunes coses ocultes a tenir en compte per tots els webmasters novells i propietaris del lloc. Això és cert, sobretot perquè tot el procés de crear enllaços de retrocessió purament rellevants que mai no farà mal al vostre rànquing té molts passos i costats. I massa sovint mantenint-se lluny de no fer-ho, demostra ser molt més difícil que la majoria de nosaltres podem pensar. Per això, a continuació, us mostraré algunes de les traves més freqüents sobre la construcció de vincle de qualitat. Sapigueu què s'ha d'evitar a tota costa, o almenys, solucionar-ho amb promptitud, ja que els detecteu al vostre lloc web o bloc. Vull dir que qualsevol dels errors següents pot convertir fàcilment els millors enllaços de retroalimentació rellevants en una porció inútil de la brossa - gairebé en cap moment. A més, quan es tracta d'extrems, només un únic enllaç "tòxic" pot tenir un impacte irreversible en el rendiment de SEO durant un període de temps més llarg.

Els errors obvis

És millor tenir almenys un breu cop d'ull aquí. No ometeu aquests errors evidents: simplement feu-vos saber si realment teniu tot a la vostra disposició, i el vostre lloc web o bloc mai no estarà enllaçat amb:

  • qualsevol lloc web o bloc amb una reputació dolenta o fins i tot sospitosa (per no parlar dels ja prohibits a l'índex de Google);
  • fonts de nínxol irrellevants, o qualsevol lloc que tingui relacions amb les indústries més contaminants, com adulteri, apostes o farmàcia;
  • fonts de tercers que busquen igual que els llocs web estàndard, blocs o fòrums, però que tenen tones d'enllaços d'entrada aparentment rellevants en els seus propis perfils d'enllaços, o oferint-los la venda i / o l'intercanvi.

Tot hauria d'explicar-se per si mateix, ja que si sol·liciteu qualsevol de les opcions abans esmentades, és probable que causi un dany en el vostre rànquing de cerca actual, en comptes de gaudir d'una millora mesurable de la vostra estratègia. SEO a escala. Una vegada que vam fer fins i tot les coses evidents clarament clares, a continuació, voldria assenyalar un parell de errors probablement encara més perillosos i encara sovint subestimats. Quan es tracta de crear enllaços d'entrada rellevants, aquí és el que generalment mata el joc:

  • Text d'àncora incorrecte

No seleccioneu ancoratges de text d'enllaç aleatoris i no els utilitzeu de forma disparada en la foscor. Recomano intensament aprofundir en l'assumpte, ja que només les àncores comercials sòlides que es veuen de manera natural poden augmentar les vostres conversions realment. La veritat lletja és que un ancoratge de text defectuós, o fins i tot parcial, pot convertir-vos en enllaços d'entrada perfectament adequats i rellevants en la raó real de la caiguda de qualificacions, o fins i tot la pena manual.

  • Ús incorrecte dels atributs DoFollow / NoFollow

De la mateixa manera que l'anterior, aquesta qüestió necessitarà un estudi més detallat. Per descomptat, només els enllaços de retorn de DoFollow poden satisfer les necessitats de SEO a escala. Al mateix temps, si manipuleu o simplement excedisca amb ells, tot serà més probable que acabi amb conseqüències igualment greus.

  • Expansió adversa

Aconseguim-ho, fins i tot si teniu un bon sort de guanys amb la detecció de moltes fonts bones i fiables que valen la pena enllaços amb, mai no hauríeu de sortir, només per utilitzar totes les noves oportunitats en diverses hores o durant la nit. I qualsevol augment fort, ja sigui en qualitat o quantitat d'enllaç, definitivament no és el que cal elogiar. Recordeu, la creació d'enllaços rellevants que us serviran permanentment amb el seu millor rendiment en SEO: es tracta del saldo Source . No dubteu a fer-vos-ho una altra vegada: tot sembla totalment natural? Ha gastat prou temps escollint les fonts correctes? Esteu segur que tot sobre els enllaços d'entrada està en marxa i només es fa amb finalitats clares?

December 22, 2017