Back to Question Center
0

Quines són les formes d'establir una llista de llocs d'enllaços de relleu elevats de PR?

1 answers:

Totes les empreses establertes en línia necessiten una estratègia de màrqueting sòlida per indexar a la primera o segona pàgina de resultats de la cerca. Totes les estratègies d'optimització de motors de cerca requereixen una varietat d'enllaços d'entrada. A la llum de les últimes actualitzacions de Google, aquests enllaços d'entrada necessiten ser d'alta qualitat i provenen dels principals llocs web de relacions públiques. Qualsevol altre enllaç d'entrada es considera de baixa qualitat i espasmòdics. És per això que cada administrador web ha de tenir molta cura amb la qualitat dels enllaços d'entrada que construeix la qualitat dels enllaços entrants determinar on el vostre lloc es classificarà als motors de cerca per a frases clau específiques.

Per tant, la pregunta és com crear una llista de llocs d'enllaços de rellevància d'alta PR sense perdre molts diners i esforços?

Pel que fa a l'optimització del lloc web als motors de cerca, la regla de 4 V's funciona millor:

  • Volum

El nombre d'enllaços que apunten a la vostra font web. Encara és un important factor de classificació. No obstant això, cal recordar que nombrosos enllaços d'entrada de llocs web no desitjats, no us donaran cap benefici.

  • Varietat

La varietat de fonts que utilitza per a la construcció de vincles. Com més, millor mostra Google la quantitat de llocs web que atreguin el vostre domini són tan rellevants i vàlids.

  • Velocitat

La velocitat que obté els enllaços al vostre lloc. Google pot trobar-lo sospitós si compilarà molts enllaços d'entrada durant la nit. En lloc d'això, hauríeu de crear vincles d'entrada de qualitat periòdicament.

  • Verbiage

El text de l'àncora a l'enllaç al vostre lloc. Aquest text ha d'estar ben dissenyat, atrapar i contenir un dels vostres termes de cerca orientats.

Els següents llocs són el punt de partida perfecte per a qualsevol campanya de vincle de retrocés:

  • Facebook

És una plataforma social de PageRank alta que ofereix als propietaris de llocs web nombroses oportunitats de promoció de negocis. Una de les desavantatges d'aquesta plataforma és que tenen una política de construcció de vincle "sense seguir". Significa que els enllaços d'entrada obtinguts de Facebook no passaran cap suc d'enllaç al vostre domini. Tanmateix, els enllaços d'entrada d'aquesta font poden fer que el vostre perfil d'enllaç sigui més creïble i autoritari a ulls de Google.

  • YouTube

És un lloc web PR9 propietat de Google. Proporciona als administradors web dos enllaços de retroil·lació sense definir i sense definir. Podeu crear backlinks dofollow en el perfil de la vostra empresa o en la descripció del vídeo. Tots els altres enllaços seran no segueixen. La bona notícia és que podeu convertir el vostre canal de YouTube en un únic enllaç de retorn PR5 a PR6. Pot afectar positivament el vostre rànquing.

  • Google+

Google+ és una font web PR8. És una resposta de Google a Facebook. Aquí podeu crear, com a mínim, un backlinks dofollow al vostre lloc. És una oportunitat excel·lent per augmentar la seva classificació, ja que Google utilitza aquesta plataforma com a part del seu algoritme. Per això, és important crear una pàgina de Google+ que inclogui el text d'ancoratge amb el terme de cerca orientat a l'àrea Perfil / Sobre Source .

December 22, 2017