Back to Question Center
0

És cert que els enllaços d'entrada contextuals són ara la mina d'or?

1 answers:

Els enllaços d'entrada contextuals potser són l'element més important en termes de creació d'enllaços en Search Engine Optimization (SEO). El que passa és que no tots els enllaços es creen iguals: simplement, els principals cercadors (com Google, Yahoo i Bing) donen més pes a certs tipus de backlinks. Entre els altres, els enllaços de fons contextuals que es troben a la pàgina principal del vostre lloc web o bloc principal de negocis sempre serien els enllaços més importants amb un poder tan gran per a propòsits de SEO.

Per què estan tan atresorats?

Així, teniu raó - els enllaços de retorn contextuals ara es reconeixen com les oportunitats reals de mina d'or. Algunes persones fins i tot els criden "el Sant Grial de SEO". "Per què es valora molt això? Simplement perquè si ets dels que volen que l'autorització d'un lloc web o bloc sigui més popular, aquest tipus d'enllaços són exactament el que necessiteu per gaudir d'un progrés tan ràpid.

Què fa que els enllaços d'entrada contextuals per definició?

Tenint en compte el terme sencer d'enllaços de retorn contextual de la pàgina inicial a escala, provem de trencar-la paraula per paraula per a una millor comprensió. En primer lloc, una pàgina d'inici és una pàgina web única que permet obrir el contingut de cada lloc o bloc. En segon lloc, un contingut per a enllaços significa que s'hauria de trobar normalment dins del contingut de la pàgina: apareixent en els escrits de text de forma orgànica, els enllaços d'entrada contextuals no deixen espai per a cap llista espasmàtica de petites barres laterals trobades a tot el lloc. I, en tercer lloc, un enllaç backlink a SEO significa un enllaç extern (en cas contrari, enllaç d'entrada) ubicat al lloc web o al blog de tercers i assenyalant les vostres pròpies pàgines.

Com funcionen a la pàgina d'inici?

Des del punt de vista de l'augment de SEO, els enllaços d'entrada contextuals desembarcats directament a la pàgina d'inici són els elements més eficaços que condueixen el procés d'optimització de cada lloc web o bloc per a la cerca en línia a escala. El que passa és que tot el que fa a la seva eficàcia en SEO és bastant senzill: els enllaços d'entrada contextuals sempre estan sobrepassats a Google, perquè són naturalment integrats al contingut i busquen orgànics. Al mateix temps, el fet mateix que aquests enllaços contextuals es creen a la pàgina web principal del lloc o bloc els dóna un pes encara més gran. Per què? Simplement perquè es desembarca a la pàgina d'inici, aquests enllaços contextuals us conduiran més trànsit web: només hi ha una pàgina d'inici, que és una "porta d'enllaç" que tots els usuaris que visiten el lloc web o bloc tenen accés a contingut a totes les altres pàgines.

Línia inferior

Per fi, tingueu en compte que tot sobre enllaços de la pàgina d'inici només funcionarà per a dominis forts de l'autoritat i pàgines web amb un PR elevat. Vull dir que cada enllaç backlit contextual té molt més pes no només des que va aterrar directament a la pàgina d'inici, sinó perquè tot el lloc web (o el bloc) és tan valuós Source . Per tant, quin és el valor bàsic necessari per treure el màxim profit dels seus enllaços de retorn contextuals: una única pàgina d'inici, o probablement tot el lloc web fet a escala? Tots dos!

December 22, 2017