Back to Question Center
0

Com es construeix una estratègia de contingut guanyador com Brian Dean, creador de l'eina de Backlinko SEO?

1 answers:

D'acord amb les regles d'optimització del motor de cerca, tots els recursos web, especialment els orientats al contingut, necessiten produir continguts de forma regular. No obstant això, quina és la freqüència estàndard per a la publicació de contingut? En realitat, no hi ha cap concepte com ara una freqüència estàndard o ideal, ja que tot depèn del nínxol del vostre lloc web, dels objectius del vostre negoci i del públic objectiu.Per descomptat, pot ser bo publicar contingut sempre que tingui alguna cosa que compartir amb el públic. No obstant això, cal estar preparat que, en aquest cas, el vostre contingut no serà molt apreciat i ràpidament s'esvairà.

En aquest article vaig a compartir amb vostès els meus pensaments sobre aquest tema i demostrar per què "menys és més" l'estratègia de contingut és bona per a la vostra promoció empresarial.

Podeu obtenir un munt de meitats i accions, obtenir més enllaços entrants i atraure més trànsit orientat que implementa un enfocament "menys és més".Brian Dean, el propietari de l'eina de SEO Backlinko, ha executat la seva estratègia de contingut en gran mesura. Ha publicat la quantitat limitada de llocs de SEO durant els últims anys. Totes aquestes publicacions han impulsat un gran trànsit orientat al seu lloc i el van convertir en una de les fonts web més autoritzades a la xarxa. Algunes de les seves publicacions van merèixer 3 mil accions i més de dos-cents enllaços orgànics procedents de fonts rellevants i autoritzades. Així que, com podeu veure, el propietari de l'eina de Backlinko SEO ha implementat amb èxit el mètode "menys és més".

"Menys és més" estratègia de contingut

L'estratègia de contingut "Menys és més" requereix només una publicació de contingut basada en la recerca d'alta qualitat.Heu de comprometre els usuaris amb aquest tipus de contingut i mantenir la vostra atenció fins a la propera publicació. Permet construir un públic a través de la demostració de la vostra experiència i reputació.

Aquesta estratègia de contingut senzilla però creativa requereix:

  • Contingut únic d'alta qualitat i exclusiva de la recerca als estudis de cas;
  • Contingut referencial;
  • Contingut integral incloent la curació;
  • Textos de forma llarga;
  • Textos basats en la investigació;
  • Fòrça enfocament en l'amplificació i la promoció.


L'estratègia "Menys és més" s'adapta perfectament a aquells webmasters que fan un accent sobre la qualitat del contingut que publiquen en lloc de quantitat. Investigar i crear contingut d'alta qualitat un cop al mes pot trigar més temps i esforços que publicar diverses publicacions per setmana.

Aquest enfocament no és adequat per a tots els recursos web. Per exemple, no té sentit utilitzar per a entreteniment o blogs educatius o xarxes socials, ja que aquestes plataformes requereixen publicacions més freqüents.

Com ja he esmentat abans, el millor exemple de "menys és més" l'estratègia de contingut és publicacions de Brian Dean al lloc web de Backlinko SEO. Produeix els seus articles basats en la investigació i de referència cada 4 setmanes aproximadament. No obstant això, malgrat aquesta poc freqüent publicació de contingut, els usuaris esperen amb interès els seus articles frescos.

Les estadístiques mostren que l'enfocament de publicació de continguts de Brian Dean és resultat, ja que la mitjana i la mitjana d'accions de totes les 53 publicacions són increïblement altes. El nombre mitjà d'accions és de 2.490 i la mitjana és de 1.280. La mitjana de domini d'enllaç únic només sorprèn: 275 per correu i 175 per mitjana. Totes les seves publicacions al complex han atret gairebé 4 milions de visitants i 11 milions d'espectadors de pàgines. Mostra com un enfocament intel·ligent de la campanya de màrqueting de contingut pot canviar dràsticament les mètriques del lloc web i augmentar l'autoritat del lloc web en un mercat digital Source .

December 22, 2017