Back to Question Center
0

Algú em pot ensenyar com afegir enllaços d'entrada el més senzill possible?

1 answers:

De fet, és el procés de crear un altre enllaç al vostre lloc web o bloc no és tan difícil com penseu. Posant-ho en anglès senzill, la construcció d'enllaços a SEO suposa un tracte mútuament beneficiós. En termes simples, vol dir que es tornen enllaços d'entrada a les vostres pròpies pàgines i que els ofereixen a canvi. De fet, sol · licitar una estratègia de construcció de vincle de qualitat és probablement la millor manera de millorar la vostra estratègia general en SEO a escala. Però abans de mostrar-vos com afegir enllaços d'entrada, simplement i amb facilitat, deixeu-me'n una paraula de precaució. Tingueu en compte que els consells d'edificis d'enllaços següents són 100% vàlids en aquest moment. Però no hi ha cap garantia que el que ens fa bé avui seria igual per a demà. Per tant, a continuació només es mostren passos pràctics vàlids per al moment. Espero que us ajudi a comprendre com afegir enllaços d'entrada al vostre lloc web o bloc: sense cap despesa monetària important, només pagueu el vostre temps i esforç.

Calendari de publicacions del bloc

No hi ha res extraordinari sobre guanyar alguns enllaços de retrocessos valuosos creant publicacions programades de bloc. Tot el que necessites aquí és escriure molt i fer-ho amb freqüència. Assegureu-vos que els motors de cerca importants notifiquin amb èxit la vostra presència: no us oblideu d'oferir actualitzacions recurrents amb el contingut del vostre bloc. Recomano personalment apostar per la qualitat, en comptes de la quantitat. Vull dir que escriure dos o tres articles per matar és exactament el que s'ha de fer per afegir alguns enllaços d'entrada addicionals al vostre abast. Recordeu: hi ha una bona oportunitat d'utilitzar les vostres paraules clau principals per a cada entrada del bloc. I, per descomptat, intenta no exagerar amb les paraules clau, tret que vulgueu que els vostres escrits semblin spam. Si ho feu, consideri invertir una mica de temps en la construcció d'enllaços a través de blocs públics, escrivint ressenyes de productes i comentaris intel·ligents, almenys en fonts de tercers d'alta rellevància per a la vostra indústria comercial o temes de discussió.

Text d'ancoratge i recerca de paraules clau

No cal dir que executar una recerca de paraules clau adequada és probablement el primer lloc per començar a millorar el vostre SEO a escala. Quant a la construcció d'enllaços en particular, haureu de saber afegir enllaços d'entrada amb el text de l'àncora correcte. Per aconseguir-ho tot, no dubteu a utilitzar AdWords de Google o qualsevol altra eina per executar-ne un cop d'ull a l'anàlisi de paraules clau completa. En aquest moment, estrictament per a propòsits de creació d'enllaços. De debò, quan es tracta de configurar un text d'àncora perfectament ajustat, la semàntica té sentit. Per exemple, els termes més comuns com ara "cost de màrqueting en social media" poden tenir una semàntica aparentment semblant. Tanmateix, la porta sempre està oberta per augmentar el trànsit: només canvieu una sola paraula, o bé tingueu l'opció ideal.

Arquitectura de lloc web sòlida i interrelació

Sempre deixeu anar alguns enllaços interns que indiquen el camí a través de diferents seccions del vostre lloc web o bloc. Us recomanem que afegiu enllaços a les pàgines més visitades i configureu una connexió raonable amb la pàgina d'inici o amb les pàgines de destinació. Per descomptat, aquest tipus d'enllaços no tenen res a veure amb els rànquings de cerca de Google, almenys directament. No obstant això, encara és una bona oportunitat no només per crear vincles extra, sinó que contribueix a una arquitectura web sòlida. De totes maneres, l'evolució del vostre lloc web o bloc en un lloc bastant accessible i fàcil d'usar seria una decisió ben formada. Després de tot, podeu beneficiar-vos d'una posició de rang superior que s'atorgui en un període de temps més llarg, només perquè l'arquitectura del vostre lloc web sigui pràctica i us agraeixi que tots els usuaris que hagin aterrat Source .

December 22, 2017