Back to Question Center
0

Com crear una llista d'enllaços de retroalimentació d'alta qualitat realitzant recerca de nínxol de mercat?

1 answers:

Totes les perspectives i els comerciants en línia intel·ligents busquen llistes d'enllaços de retroalimentació d'alta qualitat per millorar el rang d'un lloc web i augmentar els ingressos de negocis en línia. Hi ha diferents maneres d'obtenir un suc d'enllaç al vostre lloc. No obstant això, no tots semblen confiats i raonables. Avui anem a compartir amb vostès algunes de les millors fonts per a la construcció d'enllaços. Seguint aquesta guia, podreu crear una llista de backlink d'alta qualitat i elevar la vostra autoritat als ulls dels cercadors.

high quality backlinks list

Maneres d'obtenir una llista de backlink d'alta qualitat

  • Proporcionar testimonis

Tots els propietaris de llocs web ja sigui un una petita empresa o una gran plataforma comercial com per mostrar els testimonis dels seus clients, ja que és una manera perfecta d'augmentar la reputació de la marca i ajudar els nous visitants del lloc a prendre una correcta decisió de compra. Per això, si està completament satisfet amb un producte o servei que esteu utilitzant, consideri enviar-li un testimoni. Per verificar-lo com a client real, les botigues i llocs web en línia sovint publiquen un enllaç backlink al vostre lloc sense que tingueu que preguntar-vos-en.

Per tant, com a variant, podeu convertir-vos en un client d'alguns llocs web autoritzats per obtenir-ne enllaços testimonis.

  • Busqueu les noves oportunitats de creació d'enllaços dels millors blocs

Les tècniques de construcció d'enllaços Spammy s'estan esgotant a la història. Avui en dia, per crear una llista d'enllaços de retroalimentació d'alta qualitat, necessiteu utilitzar l'extensió de correu electrònic per crear enllaços de seguretat de qualitat. En primer lloc, cal trobar persones adequades per arribar. La manera més senzilla de fer-ho és trobar la llista de les millors publicacions del bloc. En aquestes llistes, podeu veure els vostres possibles socis comercials i establir bones relacions amb ells. Per trobar socis perfectes, podeu inserir les següents consultes al quadre de cerca de Google: els blocs "millor (el vostre tema) de l'any", "els meus blocs favorits (el vostre tema)", "la llista dels blocs (del vostre tema) per llegir. "Obteniu aquests blocs i elimineu els enllaços d'entrada rellevants.

quality backlinks

  • Comentaris de Blogger

Les ressenyes de Blogger poden aportar un valor per a la vostra promoció empresarial. Si veneu alguna cosa de qualitat i valuosa per a les persones, podeu convertir-lo fàcilment en pocs enllaços de retroció d'alta qualitat. Tot el que necessiteu és proporcionar als vostres productes o serveis de forma gratuïta el vostre nínxol de mercat. Es crearà una revisió de qualitat sobre els vostres productes de forma textual o visual i es compartirà amb els seus seguidors, dirigint nous clients potencials al vostre lloc.

  • Redireccions d'enllaços

Redireccions d'enllaços o publicacions diàries, setmanals o mensuals que enllacen amb contingut destacat. Podeu trobar resums d'enllaços al vostre nínxol de mercat inserint les consultes següents al quadre de cerca de Google: "el vostre resum de l'enllaç de paraula clau" + "; "La vostra paraula clau" + resum; "La vostra paraula clau" + "millor de", i així successivament, etc.En la següent etapa, calceu el vostre contingut a la persona que executa una de les opcions adequades per a les marques comercials Source .

December 22, 2017