Back to Question Center
0

Va ser fàcil aconseguir elevats enllaços de retrocessió de PR el 2016?

1 answers:

Alguna vegada us heu preguntat quins enllaços d'entrada de valor poden portar a la campanya promocional del vostre lloc web? Per la paraula "valor :," no vull dir que el suc d'enllaç arribi al vostre lloc a través d'enllaços externs. Estic parlant sobre el retorn de la inversió en forma d'ingressos en línia de negocis elevats. Hi ha molts llocs web que venen enllaços i, posteriorment, si hi ha una gran demanda, hi ha molts que vulguin pagar el suc d'enllaç. Anem a discutir com aquestes activitats poden afectar els nostres esforços d'optimització de motors de cerca. En primer lloc, fem una ullada a l'enllaç de compra i venda de la indústria.

high pr backlinks 2016

Compra i venda d'enllaços

Mentre Google ha acceptat enllaços d'entrada com a factor de classificació, els enllaços d'entrada tindran una gran demanda entre els propietaris de llocs web i els administradors web.

El boom de compra d'enllaços va passar a mitjans de 2000, canviant tota la indústria per sempre. En aquella època tota la indústria havia crescut al voltant de vendre enllaços d'entrada. Alguns recursos web proporcionen enllaços d'entrada per motius de lloguer. El preu d'un enllaç de Renault va començar des de $ 30 al mes. Aquests enllaços serveixen com a enllaços a la barra lateral.

Al cap d'un temps, Google, així com altres motors de cerca importants, van començar a penalizar els llocs que havien venut públicament enllaços a través de llocs o fòrums d'intermediaris. Aquestes sancions van provocar un descens en el rànquing de llocs web o la desindexació.

No obstant això, fins i tot aquestes greus sancions de Google no van impedir el backlink de vendre el desenvolupament de la indústria. Per això, la compra i venda d'enllaços d'entrada ha trobat noves maneres de fer que els motors de cerca detectin les seves activitats.

Segons les directrius de Google, la compra o venda d'enllaços d'entrada que passa a PageRank accepta com una infracció greu de les regles. Si s'ha detectat en la compra d'enllaços per millorar el rànquing de llocs, probablement el vostre lloc obtindrà sancions de Google. És per això que, si es dedica a aquestes activitats, cal adonar-se dels riscos.

Buying backlinks

Compra i venda d'enllaços d'entrada en 2016

  • Missatges de pagament

Per trobar llocs web que ofereixin la possibilitat de publiqueu un contingut de pagament a les seves pàgines, només heu d'inserir la consulta de "compra de convidat" al quadre de cerca de Google. Alguns d'aquests serveis us proporcionaran un servei autèntic de creació d'enllaços i us carregaran en funció d'això. Tanmateix, també hi ha molts llocs web de qualitat mitjana amb preus assequibles. Hi ha algunes propostes de publicacions escrites d'alta qualitat a canvi d'un enllaç backlash. En aquest cas, les parts acorden cooperar de manera gratuïta.

  • Compres d'enllaços de bloggers

Una gran quantitat d'enllaços de retorn del 2016 van ser creats per compres d'enllaços privats de bloggers. Aquests enllaços es mantenen indescriptibles pels motors de cerca i poques vegades causen problemes. Molts bloggers saben el valor real dels enllaços d'entrada i requereixen el pagament per cada enllaç que posen. D'altra banda, val la pena esmentar que alguns bloggers preferits accepten posar un article amb un enllaç només durant un o dos dies. El major percentatge de blocs que venen enllaços d'entrada es col·loquen en els següents nínxols de mercat: moda, immobles, viatges, finances, educació, esport. El cost mitjà de comprar enllaços d'alta PR el 2016 va ser de $ 300 en les fonts web de qualitat mitjana i més de $ 3000 en els dominis populars d'alta qualitat Source .

December 22, 2017